Diners

Comser, finalista als premis de la fira farmacèutica líder CPHI

L’empresa de Terrassa opta al guardó de la categoria Manufacturing Excellence amb una nova tecnologia per monitorar el procés de liofilització de medicaments

/ Nebridi Aróztegui

Comser, companyia egarenca de serveis per a la indústria farmacèutica, és candidata a guanyar un dels premis dels CPHI Pharma Awards, que s’organitzen en el marc de la fira comercial de la indústria farmacèutica més gran del món i que guardonen l’excel·lència en diversos àmbits, incloent-hi innovació tecnològica, desenvolupament sostenible i col·laboracions pioneres. L’empresa terrassenca és una de les set finalistes de la categoria Manufacturing Excellence, que reconeix aquelles empreses i innovacions que han fet avenços significatius en la fabricació de productes farmacèutics. Aquesta modalitat es focalitza en l’eficiència, la seguretat i la qualitat en els processos de producció, així com en l’ús d’eines innovadores que permetin optimitzar operacions crítiques dins la indústria.

Comser opta a aquest premi amb LyoFlow, una solució que presenten com un sistema innovador que suposarà un nou paradigma per al desenvolupament de fàrmacs injectables. És tracta d’una tecnologia basada en la connexió sense fils que permet monitorar la qualitat del producte durant el seu procés de liofilització.

“Estem molt orgullosos d’haver arribat fins aquí amb el nostre projecte LyoFlow. Ser finalistes en aquests premis és un gran honor per a nosaltres, ja que es reconeix la feina feta en el desenvolupament de LyoFlow i a la vegada es posa en valor la importància que tindrà aquesta tecnologia en el sector, dissenyada per fabricar productes liofilitzats més segurs”, expliquen des de Comser. “Estar a la llista de finalistes aporta visibilitat al projecte Comser i dona un impuls al nostre objectiu: la implementació de la tecnologia LyoFlow als principals laboratoris farmacèutics productors de fàrmacs liofilitzats a nivell mundial”, afegeixen.

Els CPHI Pharma Awards formen part de la CPHI Worldwide, la fira més important del mon de l’indústria farmacèutica. Aquesta fira és un punt de trobada per a experts, professionals i empreses d’arreu del món, que hi assisteixen per descobrir les últimes innovacions i tendències del sector. A més, és un esdeveniment clau per establir noves col·laboracions i connexions amb les empreses líders a nivell global amb el desenvolupament de noves teràpies, laboratoris productors de fàrmacs i companyies dedicades a la fabricació de maquinària.

És el primer cop que Comser és finalista en aquests prestigiosos premis. El guanyador es donarà a conèixer durant la gala de la CPHI Worldwide, que se celebrarà el pròxim 8 d’octubre.

Comser, finalista als premis de la fira farmacèutica líder CPHI
To Top