Diners

Hannun aposta pels mobles fets amb suro en una nova col·laboració

La companyia, nascuda a cavall entre Matadepera i Terrassa, té actualment la seva seu a Castellar del Vallès

Un dels nous tamborets de l’empresa vallesana / hannun

El grup de mobles i decoració artesana Hannun s’ha tornat a aliar amb Hans Thyge i el seu equip, apostant aquest cop per introduir un nou material als seus mobles: el suro. La companyia, nascuda a cavall entre Matadepera i Terrassa i actualment amb seu a Castellar del Vallès, i el reconegut dissenyador danès acaben de llançar conjuntament una col·lecció de quatre tamborets fets totalment o en part amb suro “sostenible, un recurs orgànic i renovable que prové de fonts naturals, per la qual cosa, a més d’ecoamigable són molt lleugers, flexibles i fàcils de transportar”, expliquen.

Des de la firma vallesana defineixen la col·lecció com “una proposta molt innovadora en el món del mobiliari que fusiona la creativitat amb la funcionalitat donant com a resultat peces úniques” i destaquen la varietat d’usos i configuracions que es pot donar a aquestes noves peces de mobiliari, la seva funcionalitat, estètica i propòsit. Les peces de la nova col·lecció són íntegrament produïdes a Europa, detallen.

Fa unes setmanes, Hannun ja va anunciar una altra col·laboració amb l’estudi de Hans Thyge. Aleshores era la primera i es basava en quatre peces artesanals de fusta massissa (un rebedor, un banc i dues taules de centre), que combinen la tendència nòrdica amb l’essència mediterrània.

Es tracta de productes fets a base de fusta de pi sostenible i produïts a Europa “amb un enfocament en la utilització de materials sostenibles d’alta qualitat i duradors”.

To Top