Diners

Fluidra acorda la compra de Chadson Engieering

La multinacional vallesana ha adquirit aquest destacat dissenyador i fabricant de sistemes de filtració que complementa la seva oferta de productes per a piscines comercials

Fluidra, líder global en equipament i solucions connectades del sector de piscina i wellness amb seu a Sant Cugat del Vallès, ha arribat a un acord per a la compra de Chadson Engineering, un destacat dissenyador i fabricant de sistemes de filtració granular i regenerativa. Aquesta adquisició complementa l’oferta de productes per a piscines comercials de Fluidra i millora la seva capacitat per a oferir una àmplia gamma de solucions als clients de la regió Àsia-Pacífic.

Amb més de cinquanta anys d’experiència i amb seu a Perth (Austràlia), Chadson ha estat el principal fabricant de sistemes de filtració comercial a Austràlia per a piscines, parcs temàtics aquàtics, parcs marins, aqüicultura i altres sectors. “Estem encantats de donar la benvinguda a Chadson a l’equip de Fluidra. La seva impressionant gamma de producte i el seu historial d’innovació i excel·lència milloraran significativament la nostra capacitat per a servir als nostres clients de tota la regió Àsia-Pacífic”, apunta Valentina Tripp, APAC General Manager de Fluidra.

Per la seva part, Peter Hobson, fundador i CEO de Chadson Engineering, destaca que “unir-nos a Fluidra representa un nou capítol de creixement i oportunitats per a Chadson. Esperem aprofitar les nostres fortaleses combinades per aconseguir un major èxit a la regió APAC”.

L’adquisició està subjecta a les condicions de tancament habituals i s’espera que es tanqui el darrer trimestre del 2024.

Una altra adquisició

A principis d’aquest mes, Fluidra va informar que havia reforçat la seva presència a Portugal gràcies a l’acord al qual va arribar per a l’adquisició del 100% del grup NCWG, un dels principals distribuïdors de productes de piscina del país.

La multinacional vallesana va tancar el primer semestre de l’any amb un benefici net de 112 milions d’euros, un 8% més que en el mateix període de l’any anterior. L’empresa, amb seu a Sant Cugat del Vallès, va obtenir unes vendes de 1.171 milions, xifra “lleugerament inferior” a la d’un any enrere, però “en línia” amb les expectatives. El descens ha estat de l’1,2%. Per la seva banda, el resultat brut d’explotació (Ebitda) va ser de 296 milions, un 3% superior, per la “forta” expansió del marge brut, l’efecte positiu del mix geogràfic i menors costos de matèries primeres.

Fluidra acorda la compra de Chadson Engieering
To Top