Diners

La Nit de l’Empresa de la Cecot viatja de nou a Barcelona

La patronal ha obert ja el termini per a la presentació de candidatures als seus guardons anuals

Una imatge de l'anterior edició de la Nit de l'Empresa, al Teatre-Auditori de Sant Cugat / Alberto Tallón

La Cecot reconeixerà un any més aquelles empreses i emprenedors amb seu a Catalunya que sobresurten en els seus sectors, companyies que són innovadores, que aposten per la sostenibilitat, responsables i saludables. La patronal amb seu a Terrassa ha obert aquest mes de juliol el termini de presentació de candidatures a la 29a edició dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial, uns guardons que es lliuraran el 21 d’octubre en el marc d’una Nit de l’Empresa que enguany viatja de nou a la capital catalana. L’acte, que es preveu que aplegui unes 900 persones, se celebrarà a l’Auditori de Barcelona, on ja es van dur a terme les edicions del 2015 i del 2016 de la Nit de l’Empresa de la Cecot.

Enguany, l’entitat torna a apostar fort per l’àmbit energètic i tecnològic i manté l’objectiu d’assolir la reducció d’emissions de carboni de qualsevol activitat econòmica o productiva derivada de l’esdeveniment. “Des que l’any 2022 vam apostar per ser la primera patronal a Espanya i Catalunya en assolir el Certificat de 100% Neutre de Carboni, el fet de reduir emissions ja és per nosaltres un factor inherent a qualsevol procés que executem, tant per la necessitat econòmica i mediambiental d’un creixement sostenible, com pel compromís social amb les noves generacions”, argumenta el president de l’organització multisectorial, Xavier Panés.

L’any 2023 la comissió organitzadora de la Nit de l’Empresa va aconseguir reduir en un 20,79% les emissions de CO2 respecte a l’edició anterior, gràcies a la mobilitat en transport col·lectiu per als assistents i de la mà de l’empresa de càtering que, més enllà d’oferir un menú tenint en compte la reducció d’emissions de carboni, també disposava d’una estratègia de circularitat i sostenibilitat.

Empreses, entitats i emprenedors que enguany opten als Reconeixements al Progrés Empresarial faran valdre en l’acte d’enguany les seves actuacions en eficiència energètica i sostenibilitat, en transformació digital, en innovació, prevenció i salut, en responsabilitat social, i també s’incentivarà el talent jove. “Amb la Nit de l’Empresa de la Cecot pretenem visualitzar la tasca, el compromís i l’aportació socioeconòmica que realitza el teixit empresarial català al país. És important que mantinguem marcs com aquest per traslladar a la ciutadania que fer empresa cada dia és una tasca col·lectiva, i una responsabilitat social compartida per poder garantir els nivells de benestar que tots i totes volem”, destaca Panés. “Necessitem referents, i els Reconeixements al Progrés Empresarial són un altaveu prestigiós per empreses i equips que estan fent millores en el desenvolupament de la seva activitat i també perquè aquestes puguin esdevenir exemple per altres empreses”, afegeix el líder patronal.

Des d’aquest mes de juliol i fins al 15 de setembre estan a l’abast de tothom les bases de participació per a la 29a edició dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial, que es componen d’un total de nou premis, alguns dels quals estan patrocinats o promoguts per altres entitats. Les categories són les següents:

  1. Reconeixement a l’Eficiència Energètica i la Sostenibilitat patrocinat pel Port de Barcelona.
  2. Reconeixement a la Transformació digital i innovació tecnològica, sector d’indústria patrocinat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona.
  3. Reconeixement a la Transformació digital i innovació tecnològica, sector de serveis patrocinat per eDiversa Group.
  4. Reconeixement al Comerç Innovador amb el suport institucional del CCAM Generalitat de Catalunya.
  5. Millor jove iniciativa empresarial – promogut pel Cercle Cecot de Joves Empresaris amb el patrocini d’Occident.
  6. CaixaBank convoca en el marc dels Reconeixements Empresarials de la Cecot, la 8a edició del Reconeixement CaixaBank a la pime responsable.
  7. Vítalyconvoca en el marc dels Reconeixements Empresarials de la Cecot, la 7a ediciódel Premi a l’empresa saludable.

Fora de concurs i a proposta del comitè executiu:

8. Gremi/ associació empresarial o entitat.

9. Personalitat.

També es farà una menció especial a empreses centenàries.

Els guardonats es coneixeran després de la reunió del jurat convocada per al 2 d’octubre. Els premis, però, els recolliran el dilluns 21 d’octubre en el marc de la Nit de l’Empresa de la Cecot.

La Nit de l’Empresa de la Cecot viatja de nou a Barcelona
To Top