Diners

Sis països europeus aproven una patent de la terrassenca Vytrus Biotech

En l’àmbit de la prevenció i tractament de la pèrdua de cabell

Sis països europeus han validat una patent concedida a finals del 2022 per l’Oficina Europea de Patents a l’empresa terrassenca Vytrus Biotech, especialitzada en ingredients actius derivats de cèl·lules mare vegetals per a la indústria cosmètica. La patent europea de la biotecnològica egarenca en l’àmbit de la prevenció i tractament de la pèrdua de cabell, de títol “Peptides and pharmaceutical, nutraceutical or veterinary compositions for hard loss prevention and/or treatment” ha estat validada per les oficines de patents d’Alemanya, el Regne Unit, França, Itàlia, Espanya i Suïssa.

Segons ha informat la companyia aquest dilluns en una comunicació a BME Growth, mercat on cotitza, les corresponents patents en els anomenats països estaran en vigor fins al 31 de març del 2037.

La validació de la fase nacional en sis països europeus és una nova validació que reben els innovadors productes de l’empresa per part de les autoritats de la propietat intel·lectual de diferents països europeus. Europa és un dels principals mercats d’ingredients cosmètics del món i, incloent-hi Espanya, va suposar el 70% de les vendes de la societat el 2023.

Sis països europeus aproven una patent de la terrassenca Vytrus Biotech
To Top