Diners

Josep Maria Serena, president de la Comissió d’Energia de Cecot

El nou president ha reafirmat el compromís de la Comissió d’Energia a servir com a plataforma d’anàlisi i divulgació

El passat mes d’abril l’enginyer industrial Josep Maria Serena va assumir el càrrec de president de la Comissió d’Energia de la Cecot, prenent el relleu de Josep Rull, qui va posar el càrrec a disposició de la patronal per tal de concórrer a les eleccions catalanes del mes de maig. Serena assumeix la presidència amb una extensa experiència i una dilatada trajectòria professional en l’àmbit de l’energia i el medi ambient. Doctor enginyer industrial, amb un màster en gestió ambiental, va iniciar la seva trajectòria muntant una entitat col·laboradora del Ministeri d’Indústria des de l’Escola d’Enginyers Industrials de Barcelona, avui de Catalunya, on va exercir com a professor. L’any 1993 va fundar la seva pròpia empresa dedicada a l’àmbit ambiental i energètic, i en els darrers anys també destaca el seu càrrec de president del Consejo de Seguridad Nuclear de España.

Josep Maria Serena ha expressat el seu compromís de ser un membre més de la Comissió d’Energia de la patronal Cecot i ha definit els seus principals objectius a assolir durant el seu mandat, especialment enfocats a les necessitats empresarials “relacionades amb la petita i mitjana empresa, per ajudar-les a resoldre els seus problemes de sostenibilitat i energia”.

El president aposta per conèixer a fons les legislacions que afecten els socis de la patronal i per facilitar la transferència de coneixement per a tots els membres. El nou president ha reafirmat el compromís de la Comissió d’Energia a servir com a plataforma d’anàlisi i divulgació, identificant palanques de canvi per a una transició efectiva del mercat energètic i assenyalant factors determinants per al desenvolupament econòmic i social.

To Top