Diners

Presència local a l’IOT Solutions World Congress i Construmat

Hi participen empreses com AEInnova, Circutor, Witeklab i RGA Arquitectes

L'estand de Circutor a l'IOTSWC

El recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, a l’Hospitalet de Llobregat, acull des d’aquest dimarts i fins dijous els salons IOT Solutions World Congress (IOTSWC) i Barcelona Cybersecurity Congress, d’una banda, i la fira professional de construcció Construmat, de l’altra. I en ambdós casos hi ha participació egarenca.

A l’IOTSWC, esdeveniment internacional dedicat a la transformació digital de la indústria, l’empresa terrassenca AEInnova hi exhibeix la seva solució d’IoT industrial InduEye, un sistema de sensors sense fils ni bateries de liti que se serveix de la tecnologia termoelèctrica i permet captar dades de màquines i processos per tal de reduir el cost de manteniment i el risc de parades inesperades per avaria.

Circutor, nascuda a Terrassa i amb seu des de fa temps a Viladecavalls i especialitzada en productes per a l’eficiència energètica, hi presenta la seva solució de maquinari industrial ideada per generar dispositius personalitzats i adaptar-se a necessitats com el control remot d’instal·lacions, tractament i emmagatzematge de dades i convergència d’entorns IT/OT.

A més, Leitat participa als “tech meetings” del Digital Innovation Hub de Catalunya (DIH4CAT) per resoldre dubtes i/o valorar projectes i idees innovadores sobre impressió 3D.

D’altra banda, a Construmat, Ignasi Cairó, director de tecnologia de Witeklab, impartirà una ponències sobre sensòrica i IoT, i Xavier Ruscalleda, d’RGA Arquitectes, prendrà part en una altra conferència sobre construcció amb fusta.

Presència local a l’IOT Solutions World Congress i Construmat
To Top