Diners

Eurofragance obre un centre creatiu a Bombai

La multinacional vallesana de fragàncies reforça la seva presència en un mercat “en ple creixement”

L'equip d'Eurofragance a l'Índia

La multinacional de fragàncies vallesana Eurofragance, que va obrir el 2019 filial a l’Índia, reforça la seva presència al país asiàtic amb la inauguració d’un nou centre creatiu a Bombai. Tot plegat, amb la intenció de reafirmar-se en “un mercat de creixement ràpid, que compta amb una cultura de fragàncies molt arrelada”, informa la firma en un comunicat emès aquest dimarts.

La companyia, amb seu a Sant Cugat del Vallès i fàbrica a Rubí, explica que l’obertura d’unes oficines noves amb un centre creatiu és una fita “molt important” per a l’empresa, que espera un creixement de negoci global. “Amb més recursos i capacitat, Eurofragance estarà millor equipada per complir amb les necessitats del clients”, assenyalen.

Des de la multinacional detallen que el seu enfocament estratègic se centra en la proximitat als mercats amb la intenció de fer diana en les preferències olfactives dels clients. En aquest sentit, destaquen que l’Índia ofereix un paisatge “pròsper i ple de potencial de creixement“. “L’expansió de la classe mitjana en aquest mercat, que cada vegada té un poder adquisitiu més gran, junt amb una cultura de fragàncies molt arrelada, presenta una gran oportunitat de creixement per a aquesta multinacional”, diuen.

“Reconeixem la increïble oportunitat que representa el pròsper mercat indi. En efecte, les operacions a l’Índia van començar el 2020, i des de llavors hem experimentat un creixement exponencial amb una notable acceleració postpandèmia. Aquest moviment estratègic ressalta el nostre compromís a l’hora d’abordar les oportunitats de creixement en economies dinàmiques i consolida Eurofragance com a líder global en la innovació de fragàncies”, indica el CEO de l’empresa, Laurent Mercier.

Mayur Kapse, director general del mercat indi, assegura que aquest moviment millora la seva habilitat de crear fragàncies d’alta qualitat i reduirà els temps d’entrega dels projectes, amb la qual cosa també se’n beneficiaran els clients. “Amb el mateix èmfasi en les categories de cura personal i de la llar i en la de perfumeria fina, podem complir i depassar les exigències del mercat al mateix temps que seguim centrant-nos en els nostres clients”, afegeix.

El nou centre creatiu de Bombai se suma als que la companyia ja té a l’Estat espanyol, Singapur, Dubai i Mèxic. En cada un d’ells hi ha un equip de col·laboradors format per perfumers, avaluadors i científics que creen fragàncies destinades a diferents categories de producte. El de Bombai operarà colze a colze amb el de Dubai per valer-se de l’especialitat d’aquest quant a les fragàncies de la zona del Golf.

“En basar-nos en la nostra àmplia i extensa experiència a la regió, el nostre equip de Bombai tindrà accés a un coneixement regional molt valuós que ens permetrà crear fragàncies fetes a mida que encaixaran amb les preferències dels clients indis. La sinergia entre els centres creatius que tenim per tot el món és una prova del compromesos que estem amb la innovació i l’excel·lència en la indústria de les fragàncies”, assenyala Oumayma Tabet, director del centre creatiu de Dubai.

“En inaugurar un centre creatiu a l’Índia, podrem dedicar-nos a complir les necessitats dels clients de forma més eficient, així com endinsar-nos més en la cultura de la perfumeria índia i compartir la nostra experiència d’innovació i ingredients de qualitat amb el mercat. Els nostres centres creatius estan tots connectats, la qual cosa també ajuda a consolidar l’experiència de l’equip global d’Eurofragance i ens permet emprendre projectes per tot el món en diferents categories de producte, sense que import on se situïn, i això beneficiarà als nostres clients de l’Índia”, exposa, per la seva banda, Dolors Costa, directora de desenvolupament i innovació de fragàncies.

To Top