Diners

Torrella fa una nova nau per a Fluidra a Sant Feliu de Buixalleu

La consultoria d’enginyeria i estudi d’arquitectura egarenc s’ha encarregat del projecte executiu i la direcció d’obra, entre altres

Els principals responsables del projecte, reunits en la recepció d'obra / Torrella

L’empresa terrassenca Torrella Ingeniería-Arquitectura ha participat en la construcció d’una nova nau a Sant Feliu de Buixalleu (La Selva) propietat del promotor inmologístic Logicor i que ocuparà Fluidra, multinacional del sector de la piscina i el “wellness” amb seu a Sant Cugat del Vallès.

CBC Construcción, que ha actuat de contractista general, ha confiat en Torrella per a la realització del projecte. La consultoria d’enginyeria i estudi d’arquitectura egarenc s’ha encarregat del projecte executiu, la direcció d’obra i la direcció d’execució d’obra, el projecte per a permisos (la nau està preparada per albergar substàncies perilloses i compleix amb la normativa de seguretat Seveso) i la consultoria per obtenir la certificació sobre sostenibilitat BREEAM Very Good.

L’immoble s’ha construït sobre una parcel·la de 23.500 m², dels quals 15.900 m² estan ocupats per la nau logística i altres 400 m² corresponen a oficines. Ha estat dissenyat a mida per a l’usuari final, Fluidra, amb el propòsit de centralitzar el seu estoc i millorar el servei d’entrega dels seus productes als clients dels països del sud d’Europa. Disposa de 20 molls de càrrega, té instal·lats 181 panells fotovoltaics que proporcionen una capacitat total pròxima als 100kWp, i a l’exterior s’han disposat quatre punts de càrrega per a vehicles elèctrics.

En paral·lel, el despatx terrassenc s’ha encarregat del projecte i la direcció d’obra d’una plataforma logística també a Sant Feliu de Buixalleu acabada recentment i que la companyia inmologistica francesa Catella Logistics Europe ha venut a Nuveen, empresa líder d’inversió global que gestiona actius diversos per a clients de tot el món.

En aquest cas, la constructora Cubic Beg ha estat la responsable de la construcció sota modalitat de promoció delegada.

To Top