Diners

La Sirena va facturar més de 178 milions d’euros el 2023, un 1,7% més

La cadena d’aliments congelats ha assolit un ebitda de 7,8 milions, gairebé un 10% més que l’exercici anterior

Una botiga de La Sirena

La cadena d’aliments congelats La Sirena va augmentar la seva facturació al voltant d’un 1,7% durant el 2023, quan va superar els 178 milions d’euros. L’empresa fundada a Terrassa fa 40 anys i actualment amb domicili social a Viladecavalls va assolir l’any passat un ebitda de 7,8 milions d’euros, quasi un 10% més que en l’exercici anterior. A més, la companyia va reduir el deute en 8 milions d’euros, fins als 5,7 milions.

D’altra banda, l’empresa ha explicat que l’accionista ha reforçat el seu patrimoni net en 4 milions, “garantint l’equilibri patrimonial de la companyia a llarg termini i reafirmant-hi el seu compromís”.

José Elías compra el 100% de La Sirena

De cara a aquest 2024, La Sirena preveu que la seva facturació segueixi augmentant, fins a arribar als 185 milions d’euros i assolir els 8,5 milions d’ebitda.

L’empresa, que compta amb una xarxa de més de 275 botigues, més de 1.200 treballadors i més de 800 referències de productes congelats, explica que continua invertint esforços a integrar una estratègia omnicanal i ampliar l’abast de l’operativa i que el 2023 va consolidar el servei d’enviaments nacionals en menys de 48 hores amb cadena de fred garantida, tancant l’any amb un increment del 10% de l’activitat de comerç electrònic. Per a mitjans d’aquest any, la cadena té com a objectiu llançar una nova pàgina web i una nova app amb les quals espera proporcionar als seus clients una experiència de compra “més àgil, transparent i beneficiosa”.

Durant aquest any, La Sirena vol seguir ampliant el seu catàleg de botigues que compten amb el seu “market” de referències en sec, que complementen les referències congelades.

“Des de La Sirena treballem de forma constant en la millora de l’experiència dels nostres clients. Per això hem apostat per la transformació dels nostres models de botiga, l’objectiu de la qual és facilitar-los una compra completa, econòmica, equilibrada i saludable, mantenint la nostra essència com a especialistes del congelat”, indica Xavier Lafitte, director general de La Sirena. “Al llarg d’aquests anys hem demostrat que la companyia posseeix una gran projecció i potencial de creixement. La nostra prioritat de cara al 2024 és seguir amb la tendència positiva i reforçar la trajectòria en què estem treballant, potenciant una estratègia omnicanal, innovadora en matèria de producte i responsable amb els nostres clients i entorn”, afegeix.

La Sirena nomena nou director general a Xavier Lafitte

La Sirena va facturar més de 178 milions d’euros el 2023, un 1,7% més
To Top