Diners

Dues empreses de Terrassa, a l’espai de la Generalitat a l’ISE

Amate Audio i WindowSight participaran en el congrés més important del món del sector audiovisual, que se celebrarà del 30 de gener i fins al 2 de febrer

Les projeccions de WindowSight a l'ISE de l'any passat

Una vuitantena d’empreses i centres tecnològics catalans participaran amb estand en l’edició d’enguany del Integrated Systems Europe (ISE), l’esdeveniment més important del món del sector audiovisual que se celebrarà del 30 de gener i fins al 2 de febrer a Fira de Barcelona a l’Hospitalet de Llobregat, i entre elles hi ha diverses firmes de Terrassa. Del total de companyies catalanes que comptaran amb un espai físic al congrés, 30 estaran ubicades al pavelló de la Generalitat de Catalunya a l’ISE, organitzat per ACCIÓ i l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), i dues d’elles són egarenques: el fabricant de sistemes de so professional Amate Audio i WindowSight, que ofereix una plataforma d’“streaming” per gaudir de l’art visual a través dels televisors i pantalles, d’una manera semblant a com podem gaudir de la música o el cinema a través de plataformes digitals.

Ambdues ja hi havien participat anteriorment i aquest any hi tornen en un espai que serà un 63% més gran que l’any passat, amb 650m² de superfície, i que té per objectiu facilitar que les empreses presentin les seves solucions tecnològiques en l’àmbit audiovisual, trobin nous clients, socis o inversors i que obrin nous mercats internacionals, ha explicat aquest dilluns el departament d’Empresa i Treball.

WindowSight, a més, de manera semblant al que ja va fer l’any passat, enriquirà l’àrea de restauració del pavelló 6 amb una mostra. Com a partner tecnològic de l’ISE, WindowSight col·locarà 10 pantalles professionals Signage amb més de 670 obres de creadors internacionals de renom, inclosos fotògrafs de National Geographic (Tim Laman, Babak Tafreshi, entre d’altres, Steve Winter, etc.), artistes clàssics (Claude Monet, Joaquín Sorolla, Vincent van Gogh, Edgar Degas, Pierre-Auguste Renoir, etc.), videoartistes (Clément Mazieres, Franck Lefebvre, Oscar Pettersson) i il·lustradors (Gustavo Amaral, Joey Guidone, Sócrates Rízquez), entre d’altres. Durant els quatre dies de l’esdeveniment, es presentaran 32 exposicions rotatives.

ACCIÓ preveu que les empreses catalanes ubicades al pavelló de la Generalitat mantindran al voltant de 1.000 reunions de treball i visites de negoci durant els quatre dies del congrés i que, durant el proper any, generaran un volum de negoci d’entre 2 i 2,5 milions d’euros fruit de la seva activitat al Integrated Systems Europe.

Enguany, Catalunya serà el 5è territori amb més companyies i entitats que participen a l’esdeveniment, superat només per la Xina, Alemanya, el Regne Unit i els Estats Units, i per davant de països com Corea del Sud, Països Baixos o França, segons les dades d’ACCIÓ. De fet, la participació catalana al congrés representa el 67% del total de les empreses de l’Estat amb presència a l’ISE i un 9,6% més de participació que l’any anterior.

Pel que fa a la presència terrassenca, aquesta no es circumscriu només a Amate Audio i WindowSight. Altres empreses locals també participaran en el saló amb estand propi com Innovotics, que desenvolupa projectes a mida de domòtica, inmòtica i automatització en habitatges, edificis, embarcacions, indústries i ciutats; JCS Disseny i Publicitat, creadors de continguts digitals i audiovisuals; i Kinson S.A, d’il·luminació i so professional.

To Top