Diners

Frey, propietària de Parc Vallès, n’assumeix la gestió directa

Des del 2021 se n’encarregava la consultora immobiliària multinacional CBRE, que seguirà ocupant-se de la comercialització. L’equip de gerència continuarà sent el mateix

El complex d'oci Parc Vallès / Nebridi Aróztegui

La companyia immobiliària francesa Frey, propietària del Parc Vallès de Terrassa des del 2018, assumirà a partir de l’1 de gener del 2024 la gestió directa del centre comercial i d’oci, que ha presentat recentment la seva renovació d’espais.

Núria Gàndara, gerent de Parc Vallès, explica que la fórmula de Frey per a la gestió dels seus actius sempre ha estat pròpia i que a França en fan la gestió integral, però que a l’Estat espanyol, des que van començar a comprar centres comercials, no tenien gruix suficient per absorbir o crear una empresa aquí. “La manera més ràpida d’implantar-se a nivell nacional va ser, primer comprant actius com Parc Vallès, Finestrelles i Parque Mediterráneo, una promoció que tenen a Lleida i un altre centre que tenen a Portugal i quan han considerat que tenen un gruix suficient han decidit deixar de banda una gestió externa i fer-ho de manera interna”, indica Gàndara, que detalla que l’equip de gerència seguirà sent el mateix. “A partir de l’1 de gener, CBRE ja no serà intermediària”, diu.

El fons d’inversió Frey, pertanyent a la companyia immobiliària francesa de mateix nom, va comprar el complex d’oci terrassenc, anteriorment propietat del fons anglès Pradera, a mitjan 2018. Pradera en tenia la gestió externalitzada a Johnes Lang LaSalle (JLL), empresa global de serveis immobiliaris fundada al Regne Unit, que, segons explica Gàndara, va seguir encarregant-se’n fins que el desembre del 2019 va vendre la seva divisió de gestió de centres comercials i immobiliària a la companyia de “property management” MVGM.

Així, el 2020 la gestió de Parc Vallès va anar a càrrec de l’holandesa MVGM. El 2021, però, Frey va adjudicar la gestió i comercialització del centre a la consultora immobiliària multinacional CBRE, ocupant-se de la seva operativa i cura de l’actiu, la gestió patrimonial i el “leasing” a través de la seva Plataforma Iberia.

A partir del pròxim 1 de gener, la gestió passarà a mans de Frey, mentre que CBRE seguirà encarregant-se de la comercialització dels locals.

Frey, propietària de Parc Vallès, n’assumeix la gestió directa
To Top