Diners

IMC Toys amplia l’abast del seu contingut d’entreteniment

L’empresa de Terrassa inclourà les seves sèries a la plataforma KidsBeeTV i als canals de YouTube d’El Reino Infantil en vuit idiomes

La firma egarenca del sector de la joguina IMC Toys continua impulsant el seu contingut audiovisual d’entreteniment. Després d’un acord l’any passat amb Netflix per incloure en la plataforma d’“streaming” la sèrie “Bebés Llorones Lágrimas Mágicas”, o un altre de recent amb Millimages, convertint Kitoons, la marca paraigua que abasta tot l’entreteniment de l’empresa terrassenca, en distribuïdor de contingut de tercers, la companyia anuncia ara la integració de les sèries de Kitoons a KidsBeeTV, plataforma que s’especialitza a oferir contingut segur i educatiu per a infants amb controls parentals exhaustius i una organització de contingut adaptada a l’edat.

En un comunicat, IMC Toys detalla que sèries com “Bebés Llorones Lágrimas Mágicas”, “Little Changers by Bebés Llorones”, “Metazells” i “Loopers Hammies” estaran disponibles tant en espanyol com en anglès.

“La col·laboració estratègica entre IMC Toys i MagikBee, l’empresa mare de KidsBeeTV, ressalta el compromís continu d’IMC Toys amb l’expansió global de les seves marques i la seva oferta d’entreteniment”, assegura la companyia.

A més, aviat les sèries” Bebés Llorones Lágrimas Mágicas”, “BFF” i “VIP Pets” entraran a formar part de la programació dels canals de YouTube d’El Reino Infantil, marca global d’entreteniment enfocada en la creació i distribució de contingut orientat a la família, i el contingut musical d’aquestes sèries s’integrarà al canal principal d’El Reino Infantil, que compta amb més de 60 milions de subscriptors.

El contingut de Kitoons es presentarà en els canals de YouTube del Regne Infantil en vuit idiomes: espanyol, anglès, portuguès, rus, italià, francès, alemany i romanès. Raquel Roca, directora de comunicació d’IMC Toys, destaca que “en tenir el contingut disponible en múltiples idiomes ens acostem a audiències de tot el món, permetent que els més petits gaudeixin d’aquestes emocionants històries en el seu idioma natiu”.

“Amb aquesta associació, IMC Toys subratlla el seu lideratge en el mercat d’entreteniment infantil, aprofitant l’àmplia audiència del Reino  Infantil per portar el contingut de Kitoons a una audiència global”, destaca l’empresa, que explica que s’implementaran estratègies per fomentar les visualitzacions en els canals de YouTube de Kitoons, beneficiant-se mútuament en la promoció i difusió de continguts.

IMC Toys amplia l’abast del seu contingut d’entreteniment
To Top