Diners

Premien una solució de Witeklab per monitorar l’enduriment del formigó

L’Asociación de Reparación, Refuerzo y Protección del Horimgón (ARPHO) guardona Monsec amb el premi al millor producte

Monsec permet monitorar l’enduriment del formigó

Witeklab, empresa terrassenca que dissenya i proporciona solucions tecnològiques en els camps de les telecomunicacions, l’electrònica i els sistemes informàtics integrats per a la construcció i el manteniment d’infraestructures, ha estat distingida per l’Asociación de Reparación, Refuerzo y Protección del Horimgón (ARPHO) en la segona edició dels Premis de la Conservació en Construcció.

La firma egarenca ha rebut el premi al millor producte per a Monsec, una solució integral per al seguiment a distància de l’enduriment del formigó en projectes de construcció que permet reduir el nombre de provetes en obra i evitar col·lapses de plantes per retirada anticipada d’encofrats.

L’eina de Witeklab serveix per mesurar la temperatura i la humitat relativa a l’interior del formigó per establir una estimació precisa de la resistència i la maduresa en temps real. Segons explica l’empresa, la solució es pot implementar totalment sense fils o per cable i es tracta del sensor del mercat que permet ser cobert per un major gruix de capes de formigó.

Telecomunicacions i sensòrica al servei de les grans infraestructures

Premien una solució de Witeklab per monitorar l’enduriment del formigó
To Top