Diners

Dacia presenta a Terrassa la seva nova imatge

Se situa com la quarta marca d’Espanya pel que fa a l’acumulat a particulars

El concessionari Movento Auser Dacia de Terrassa, durant la presentació d'aquest dimarts / NEBRIDI AEÓZTEGUI

El concessionari Movento Auser Dacia Terrassa ha acollit aquest dimarts la presentació del redisseny de la seva marca. La marca es troba en plena transformació, tal com ha detallat durant l’acte el director de postvenda i qualitat de Dacia Espanya, Fernando Vara. Després de remodelar la seva imatge de marca, Dacia està fent ara el mateix amb els seus concessionaris.

Des de la posada en marxa de la nova imatge, Dacia ha aconseguit ja més de 50.000 comandes amb models de la nova imatge, que es va llançar l’any passat. La firma ha signat els millors resultats de la seva història, assolint una quota de mercat  d’un 9% en vehicles per a particulars. D’aquesta manera, se situa com la quarta marca d’Espanya pel que fa a l’acumulat a particulars, a menys de 100 cotxes de la tercera, tal com ha explicat en la seva exposició Fernando Vara.

El president de Moventia, Miquel Martí Escursell, parlant amb l’alcalde Jordi Ballart / NEBRIDI ARÓZTEGUI

A l’acte hi ha estat present l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del tinent d’alcalde Xavier Cardona. Tampoc no s’han volgut perdre l’esdeveniment el CEO de Movento, Miquel Martí Pierre; el president de Moventia, Miquel Martí Escursell; i el gerent de Movento Auser, Antonio Sánchez. També hi han estat presents el president de la Cambra de Comerç de Terrassa i Comarca, Ramon Talamàs, així com representants de Cecot i Pimec.

Dues dècades d’història

“Aquesta tenda de Terrassa és la primera de Catalunya en la qual podem presentar la nova imatge de Dacia”, ha explicat Vara, que ha repassat els gairebé 20 anys d’història d’una firma automovilística que va arribar al mercat espanyol l’any 2004 amb el Logan. Fernando Vara ha afegit: “El nostre ADN no ha canviat. Seguim oferint vehicles moderns, fiables i assequibles. La gent ens comprava pel preu. Ara ho fan també pel valor. Sempre oferim allò que és essencial a un preu adequat. Volem que als nostres cotxes no els falti res, però sobretot que no els sobri res. Si pensem en el nostre cotxe, el que sigui, ens adonarem que té molts botons i accessoris que mai no hem fet servir”, ha assenyalat.

El repàs per la història de Dacia ha portat els assistents a veure imatges del Sandero, el Duster, l’Spring (el quart cotxe elèctric més venut a Espanya) i el Jogger, així com el “concept-car” Bigster.

Precisament aquest dimecres es desvetllarà el disseny del nou Dacia Duster, que Vara ha definit com “tot un espectacle”.

S’ha destacat durant la presentació la intenció de Dacia de disposar de cotxes i concessionaris el més respectuosos possible amb el medi ambient, una circumstància que es pot veure en el renovat espai que té el grup a la nostra ciutat.

To Top