vehicle elèctric carregador circontrol circutor
Diners

Circutor organitza una jornada de debat sobre vehicles elèctrics

L’acte tindrà lloc el pròxim 30 de novembre a la seu de l’empresa vallesana (Viladecavalls)

Debatre sobre el futur de l’electromobilitat i donar a conèixer les principals solucions de recàrrega de vehicles elèctrics per a municipalitats i empreses. Aquest és l’objectiu de la jornada híbrida que organitzarà Circutor el pròxim dijous 30 de novembre, juntament amb l’Associació Catalana de Municipis (ACM). L’acte tindrà lloc a la seu de l’empresa vallesana especialista en eficiència energètica, situada a Viladecavalls, però també es podrà seguir per “streaming”.

Durant la jornada, Circutor i altres empreses que hi participen faran xerrades sobre el futur del vehicle elèctric i el paper que exerciran els municipis com a promotors i gestors de la transició cap a aquesta mena de mobilitat de baixes emissions.

Entre les temàtiques que abordarà Circutor destaquen la solució de gestió energètica amb aprofitament d’excedent solar i l’anàlisi de retorn de la inversió (ROI) per a aparcaments públics i garatges.

L’acte comptarà amb la participació de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), el Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC), les empreses Enchufing, Estebanell, Boquet, Istem i Grup Etra, i la Societat Espanyola de Construccions Elèctriques (SECE).

S’estima que a Espanya hi ha 1,5 milions de places d’aparcament públiques. Segons la nova normativa, qualsevol aparcament públic o d’empresa que disposi de més de 20 places ha d’incorporar, almenys, un punt de recàrrega per cada 40 places. Això significa que s’hauran d’instal·lar, almenys, 37.500 nous punts de recàrrega.

Circutor organitza una jornada de debat sobre vehicles elèctrics
To Top