Diners

“Ajudem les empreses a complir els seus somnis, però també quan tenen malsons”

L’Oficina de Finançament de la Cecot intensifica el vincle amb l’Institut Català de Finances

Assistents a Cecot a la Trobada pel Creixement Econòmic Sostenible / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El president de la Cecot, Xavier Panés, i la consellera delegada de l’ICF, Vanessa Servera, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per la difusió i prescripció de serveis de l’Institut Català Finances mitjançant l’Oficina de Finançament de la patronal (que passarà a ser Promotor Financer).

“Ajudarem les empreses a complir els seus somnis, però també els ajudarem quan tinguin malsons”, ha explicat Vanessa Servera. De fet, l’Oficina de Finançament Empresarial de la Cecot esdevé ara promotor financer de l’ICF. I per tant, assessorarà les pimes sobre els productes de la banca pública de promoció. “Però no només orientarà, sinó que s’implicarà en la tramitació”, ha matisat Servera.

Tot i així, aquesta col·laboració no és nova, “sinó que es remunta a una dècada”, ha explicat el president de la Cecot, Xavier Panés. “I mútuament, ajudem a acostar les empreses al finançament i viceversa”, ha afegit. “De fet, a Catalunya tenim la sort de tenir l’ICF i l’hauríem d’emprar molt més, en temps difícils”. Tota manera, amb aquesta col·laboració “es cobreix un espai que ningú més cobreix”.

La consellera delegada de l’ICF, Vanessa Servera / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Després de la signatura del conveni, la Sala d’Actes de la Cecot està acollint la Trobada pel Creixement Econòmic Sostenible (promoguda per l’ICF) i que compta amb prop d’un centenar d’empresaris i empresàries, entitats i agents econòmics de la comarca inscrits a hores d’ara.

L’obertura de l’acte ha anat a càrrec de Mario Blasco, president del Club Cecot Financer i Fiscal. Durant el matí tindrà lloc la taula rodona “Els reptes de futur de les pimes”, hi participen Àlex Castany (Desde 1850), Núria Betriu (Pastisart), Mireia Cazador (Folgarolas tèxtil SL), Vicenç Torns  (Vicente Torns SAU) i Antoni Vallès (ICF).

“Ajudem les empreses a complir els seus somnis, però també quan tenen malsons”
To Top