Diners

IMC Toys distribuirà contingut d’entreteniment de tercers

L’empresa de joguines de Terrassa ha tancat un acord de distribució amb Millimages, una destacada productora i distribuïdora de contingut infantil,

La primera sèrie externa que la marca presentarà és “Molang”

IMC Toys, empresa egarenca del sector de la joguina, fa un gir en la seva estratègia de contingut. Kitoons, la marca paraigua que abasta tot l’entreteniment de l’empresa, operarà com a distribuïdor de contingut de tercers, transformant les seves plataformes i canals, que inclouen YouTube, una OTT o plataforma de distribució directa i xarxes socials, com a canals de difusió de sèries educatives recentment adquirides.

El primer acord de distribució de la firma terrassenca és amb Millimages, una destacada productora i distribuïdora de contingut infantil, i abasta vuit sèries per als actuals i futurs usuaris de Kitoons. La primera sèrie externa que la marca presentarà és “Molang”.

“Estem encantats de donar la benvinguda a ‘Molang’ i a la resta de sèries de Millimages com a part de la nostra oferta en constant expansió”, comenta Raquel Roca, directora de comunicacions i distribució d’IMC Toys. “Creiem que aquesta associació amb Millimages, primera de moltes, enfortirà la nostra posició en el mercat i oferirà una experiència de visualització única per als nostres seguidors actuals, així com per als amants de les nostres actuals sèries”, diu.

A més de l’acord amb Millimages, IMC Toys explica que continuarà impulsant el seu contingut a través d’associacions amb canals externs i plataformes editorials amb la intenció de continuar consolidant la seva posició en l’entreteniment infantil i educatiu a escala global, després de l’acord de l’any passat amb Netflix que li ha permès expandir encara més l’abast i l’audiència de les seves sèries animades.

IMC Toys distribuirà contingut d’entreteniment de tercers
To Top