Diners

Vytrus rebrà 575.000 euros del CDTI per a projectes d’R+D

La biotecnològica de Terrassa espera llançar deu ingredients nous en els pròxims quatre anys

La biotecnològica terrassenca Vytrus Biotech ha anunciat aquest dimecres que ha rebut 575.000 euros de finançament per part del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), entitat pública adscrita al Ministeri de Ciència i Innovació, per al desenvolupament de noves tecnologies punteres en l’àmbit de la dermocosmètica. De l’import atorgat, 137.000 corresponen a un tram no reemborsable, és a dir, una subvenció, i la resta, a un préstec a llarg termini (a tornar en deu anys) per a la companyia, que desenvolupa ingredients actius derivats de cèl·lules mare vegetals per a la indústria cosmètica.

Vytrus destinarà aquests diners al desenvolupament de noves plataformes tecnològiques per a la producció d’ingredients actius híbrids. Segons Albert Jané, CEO i cofundador de l’empresa, “aquest projecte d’investigació serà de gran ajuda perquè Vytrus Biotech continuï mantenint l’alt nivell d’innovació i permetent, al mateix temps, diversificar amb noves tecnologies la cartera de productes d’alta eficàcia, sostenibles i innovadors de la companyia”.

La biotecnològica destina anualment al voltant d’un 20% de la seva xifra de negoci a activitats de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+I). Comercialitza actualment 19 productes al mercat i en el seu pla estratègic compta amb llançar deu ingredients nous en els pròxims quatre anys.

El finançament concedit pel CDTI compta amb el cofinançament dels Fons Next Generation, vehiculats a través del FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea).

L’últim trimestre d’enguany es realitzarà una primera disposició de 200.000 euros, desemborsant-se la resta durant el període 2024-2025.

Les vendes de Vytrus s’estanquen però el resultat net creix un 7%

Vytrus rebrà 575.000 euros del CDTI per a projectes d’R+D
To Top