Diners

Una empresa nativa digital que s’ha anat adaptant a les noves tendències

L’egarenca MindTraveler BCN ven roba, joies i bosses. Acaba d’implementar un programari de gestió de magatzem i prepara una nova web per a la venda B2B

/ Nebridi Aróztegui

RECONEIXEMENT CECOT A LA TRANSFORMACIÓ DIGITAL EN EL SECTOR comerç– MindTraveler BCN

MindTraveler BCN va néixer de la idea del terrassenc Oriol Roca, que va començar a vendre cordons d’ulleres per Instagram amb l’objectiu de guanyar diners per viatjar, i s’ha acabat convertint en la seva feina, així com la de la vilacavallenca Clara Llanas, sòcia també de l’empresa juntament amb Roca.

Dels cordons de les ulleres, van passar a les joies i ara se centren sobretot en la roba, tot i que continuen comercialitzant joies i també han incorporat les bosses. “Intentem que les nostres peces siguin fàcilment reconeixibles, que ens identifiquin, però també tenim bàsics. El nostre client ideal és una dona actual que va d’uns 27 anys a uns 40 anys i més que va a la moda i que busca coses diferents de l’habitual”, expliquen els dos socis.

Van començar comprant la roba a majorista, però ara el disseny comença a ser quasi tot propi. De cara al desembre tenen la intenció de treure una petita càpsula confeccionada a Terrassa. Pel que fa a les bosses, totes són dissenyades per ells i es fabriquen a Elx. De joies en tenen tant de fetes a mà per l’Oriol, que són el gran nucli, i altres que venen de l’Índia.

S’han anat adaptant a les tendències digitals. Tots els productes els venen a través d’una pàgina web pròpia implementada a través de Shopify i ara estan començant a introduir-se en botigues multimarca. Tenen punts de venda a Terrassa, Menorca, Itàlia, les Illes Canàries i Portugal i estan creant una nova pàgina web en paral·lel a l’actual pensada per impulsar la venda a aquestes botigues físiques multimarca.

A més, recentment han implementat un programari de gestió de magatzems d’Amphora que els permet augmentar l’eficiència i productivitat en la realització de comandes i reduir els errors.

El 60% de les seves vendes a consumidor final corresponen a l’Estat. De l’altre 40%, destaquen sobretot Itàlia, França i Portugal.

Tenen l’oficina i el magatzem al QU4DRANT.0 de l’Ajuntament de Terrassa. Són cinc persones en plantilla i compten amb inversors externs especialitzats en comerç electrònic i moda que els proporcionen serveis de programadors i “performance marketing” i suport en disseny, finances i estoc. Esperen tancar l’any amb una facturació d’un milió d’euros.

To Top