Diners

Una directiva referent

Judith Viader ha capitanejat l’expansió de Frit Ravich. L’empresa és líder en el seu sector

Reconeixement Cecot a la Personalitat – Judith Viader, directora general de Frit Ravich

Judith Viader i Codina, directora de l’empresa familiar catalana Frit Ravich, rebrà aquest vespre el Reconeixement Cecot a la Personalitat 2023 per la seva trajectòria professional, una distinció a proposta del comitè executiu de la patronal.

Viader és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses i Master in Business Administration per Esade. El 1997, va agafar les regnes de Frit Ravich, assumint-ne la direcció general i prenent el relleu generacional de l’empresa que havia fundat el 1963 el seu pare, Josep Maria Viader. Des d’aleshores ha liderat l’expansió de negoci i el desenvolupament de la marca i la distribució de la firma amb seu a Maçanet de la Selva.

L’empresa que dirigeix opera en el canal alimentació, hostaleria, impuls i granel. Té un model de negoci dual basat en l’elaboració i distribució dels seus productes i de les principals marques nacionals i internacionals de l’àmbit.

La companyia ha celebrat recentment 60 anys de trajectòria, en els quals s’ha consolidat com a referent nacional en l’elaboració de patates fregides, snacks i fruits secs amb marca pròpia, així com líder en la distribució de marques externes tan consolidades com Mars Espanya, Nestlé, Ferrero, Mondelez, Haribo o Red Bull, amb més de 4.000 referències.

Des de la seva fundació ha crescut de manera sostinguda i actualment està present a 38 delegacions. Amb un equip de més de 1.000 professionals, la companyia atén més de 50.000 punts de venda setmanalment i gestiona 3.700 comandes cada dia.

Des de l’empresa asseguren que el model de gestió dual els permet aprofitar el millor dels dos mons per aportar valor als seus consumidors i clients.

2022, un any de “rècord”

Frit Ravich està present en el territori nacional i a molts altres països, més de 25. El 2015 va obrir la seva primera filial a França i ara exporta a països com la Xina, Malta, el Marroc, Xile, Noruega, Grècia i Xipre, entre altres.

El 2022 la companyia va superar les seves expectatives i va tancar un any de “rècord” consolidant-se com empresa de referència nacional en el sector. Va assolir una facturació neta de 262,7 milions d’euros, un 18% més que l’any anterior, un augment impulsat pel creixement dels canals hostaleria i impuls, que van experimentar un increment del 48 i el 24% respectivament.

Una directiva referent
To Top