Diners

Promoció i defensa de la micro, petita, mitjana i gran empresa

Sant Cugat Empresarial impulsa el treball en xarxa entre els seus socis, l’administració, la universitat i altres entitats. La seva missió principal és situar Sant Cugat com a referent econòmic

Reconeixement Cecot a l’associació empresarial – Sant Cugat Empresarial

Sant Cugat Empresarial va néixer l’any 2005 com a associació multisectorial per representar la micro, petita, mitjana i gran empresa amb interessos i vinculacions comercials o empresarials a Sant Cugat del Vallès. És interlocutor dels associats davant l’administració i altres institucions públiques i privades i la seva missió principal és situar Sant Cugat com un referent econòmic de Catalunya, gràcies al seu teixit econòmic i empresarial “potent, modern, innovador i altament internacionalitzat”, informa el seu president, Jaume Vives.

“El PIB de 5.100 milions d’euros posiciona Sant Cugat com la quarta ciutat en termes econòmics, molt a prop de la tercera, que és Terrassa. A més, comptem amb un motor acadèmic molt potent, amb l’Esade, la UAB, la UPC, la UIC i altres”, destaca Vives, que explica que l’associació potencia la relació entre l’àmbit acadèmic i empresarial per aconseguir traslladar la recerca bàsica a la innovació empresarial.

L’entitat promou el treball en xarxa d’alt nivell entre els seus associats, entre ells, les administracions públiques, altres associacions, patronals, gremis i institucions que conformen el teixit empresarial del seu entorn i ofereix diverses activitats per generar lligams empresarials i personals per fer créixer les seves organitzacions. Així, organitza actes com el Tribuna Sant Cugat Empresarial, esmorzars empresarials i altres activitats amb aportació de coneixement i d’actualització.

L’associació compta amb més de 200 socis. “Totes les organitzacions i professionals amb activitat o interessos comercials, econòmics i empresarials a Sant Cugat del Vallès són benvinguts. Representem tant la micro, petita, mitjana i gran empresa. També acollim els emprenedors en condicions especials per a facilitar el seu aterratge a l’entorn empresarial”, manifesta Vives, que detalla que tenen representació de tots els sectors econòmics, “però principalment i per la nostra ubicació hi ha molta presència d’organitzacions de l’àmbit farmacèutic, salut, tecnologies-IT-TIC i serveis a les empreses”.

De cara al 2024, l’entitat es planteja continuar aportant valor als seus socis, mitjançant el desenvolupament d’activitats que potencien el seu creixement personal i professional i col·laborar activament en els projectes de ciutat que planteja el nou govern municipal.

To Top