Diners

Copcisa rep el guardó d’honor dels Enginyers Industrials

La delegació del Vallès distingeix la companyia egarenca per fer valdre la visió pluridisciplinària de la professió

Eloi Carbonell va rebre el guardó de mans de Maria Salamero, German Palacín i Carles Albà / alberto tallón

La constructora terrassenca Copcisa, que desenvolupa la seva activitat en l’àmbit de l’enginyeria civil, l’edificació, els serveis i les concessions, ha rebut aquest divendres al vespre el guardó d’honor de la Delegació del Vallès dels Enginyers Industrials de Catalunya. El jurat ha atorgat la distinció a l’empresa egarenca per la seva “aposta clara” per l’enginyeria industrial i per fer valdre la visió pluridisciplinària de la professió. Alhora, ha tingut també en compte el seu compromís amb la sostenibilitat, a través de “l’optimització dels recursos, l’eficiència dels processos i la minimització dels possibles impactes no desitjats” i que la constructora s’hagi adherit al Pacte Mundial de Nacions Unides i a l’establiment d’Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Eloi Carbonell, president de Copcisa, ha recollit el guardó de mans de German Palacín, president de la Delegació del Vallès dels Enginyers Industrials de Catalunya, i Carles Albà, president de la Mútua dels Enginyers, durant la 24a edició de l’Acte Social de la Delegació del Vallès, que s’ha celebrat a la seu de la Cecot a Terrassa, patronal a la qual la delegació es va adherir ara fa un any.

Al llarg de l’acte, que ha tingut com a tema central el futur de la construcció, la fusió entre les noves tendències tecnològiques i el compromís amb el desenvolupament sostenible, s’ha retut homenatge als enginyers amb 50 anys de professió i Palacín i el president de la Cecot, Xavier Panés, han lliurat les insígnies als nous socis i col·legiats.

“El futur de la construcció va lligat a conceptes com industrialització, circularitat, eficiència i sostenibilitat i, per tant, relacionat amb l’enginyeria industrial. És molt important que preparem els nous enginyers per tal que puguin donar resposta a les necessitats de les empreses constructores”, ha destacat Palacín.

La presidenta de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya, Maria Salamero, que ha clos l’acte, ha explicat que enguany se celebra el 160è aniversari de l’entitat que presideix, “una celebració que reivindica i transmet a la societat com s’ha transformat el món de la mà de l’enginyeria, a través dels seus professionals i empreses”.

La Delegació del Vallès ha volgut aprofitar l’ocasió per donar visibilitat a LaFACT. Els assistents han rebut una bossa amb productes dissenyats de manera exclusiva.

To Top