Diners

Boehringer nomena David Wolters nou director de la franquícia de salut mental

Boehringer Ingelheim ha nomenat David Wolters com a nou director de la franquícia de Salut Mental a l’Estat per a liderar una de les àrees prioritàries de recerca i desenvolupament de la farmacèutica alemanya, que té la seu de la seva filial espanyola a Sant Cugat del Vallès.

Segons explica la companyia, Wolters canvia de posició dins de la firma després de gairebé un any i mig en el seu anterior càrrec, amb la voluntat de sumar esforços per oferir solucions terapèutiques als pacients en l’àrea de la salut mental. Seguirà, però, formant part del comitè farma de Boehringer Ingelheim España.

En l’àmbit de la salut mental, la farmacèutica participa actualment  en més de 20 projectes preclínics i clínics, centrant-se en malalties com l’esquizofrènia, la depressió major, el trastorn límit de la personalitat, el trastorn per estrès post-traumàtic, la deterioració cognitiva associada a l’esquizofrènia (CIAS per les seves sigles en anglès) i la malaltia d’Alzheimer.

“La nostra manera d’entendre l’abordatge d’aquestes patologies va més enllà de tractar malalties. Treballarem sota una perspectiva de suport holístic, enfocant-nos en solucions per a les necessitats no cobertes a través d’un prometedor pipeline al costat de solucions de salut digital o col·laboracions amb els agents de l’ecosistema”, assegura David Wolters.

Llicenciat en Administració d’Empreses a Holanda, amb un Màster en Econòmiques per la Universitat d’Amsterdam i un Corporate MBA a ESADE, abans d’iniciar la seva trajectòria professional a Boehringer Ingelheim l’abril de 2022, David Wolters havia ocupat el càrrec de cap de malalties rares a la regió d’Europa de Novartis, liderant els equips europeus per a malalties de síndrome acte inflamatori i distròfia hereditària de retina. En la mateixa companyia, també va treballar com a director d’unitat de negoci en oftalmologia, respiratori i diabetis a Espanya.

To Top