Diners

Vytrus Biotech rep un altre premi amb Photobiome

Vytrus Biotech ha sumat un altre premi internacional amb un dels seus últims ingredients actius. La biotecnològica egarenca, especialitzada en ingredients actius derivats de cèl·lules mare vegetals per a la indústria cosmètica, ha guanyat el premi “silver” a l’actiu més innovador a in-cosmetics Latin Amercia 2023, el principal esdeveniment de referència d’ingredients per a la cura personal de Llatinoamèrica. La distinció ha estat per a Photobiome, un ingredient actiu 100% natural pensat per ajudar la microbiota de la pell a fotoprotegir-se i lluitar contra el fotoenvelliment de la pell.

Aquest nou reconeixement se suma al guardó que Photobiome ja es va endur a in-cosmetics Korea, on va rebre la medalla de bronze dels Best Ingredient Awards; a la distinció que va obtenir en els BSB Innovation Awards, on va quedar en primera posició en la categoria d’actius de cosmètica, i a la I Feel Good Awards Best Formulation 2023. A més, també va estar entre els deu finalistes als premis d’innovació de la fira in-cosmetics Global el passat mes de març.

Photobiome “obre la porta a una nova categoria d’antioxidants microbians en ajudar a la microbiota de la nostra pell a fotoprotegir-se, protegint i nodrint els bacteris, modulant l’alliberament de les seves pròpies molècules naturals de fotodefensa que milloren els signes del procés de fotoenvelliment en la pell”, asseguren des de l’empresa.

To Top