Diners

IMC Toys amplia l’univers dels Bebés Llorones amb un videojoc

La companyia de Terrassa segueix expandint el món de productes al voltant de la seva joguina més exitosa

IMC Toys, empresa terrassenca del sector de la joguina, segueix ampliant la seva oferta de productes entorn de les seves nines més venudes. La companyia amb seu a Ca n’Aurell amplia l’univers dels Bebés Llorones amb el llançament d’un videojoc.

En col·laboració amb Merge Games, IMC Toys ha creat “Bebés Llorones Lágrimas Mágicas: el gran juego”, donant així una nova vida a una de les línies de joguines més exitoses a Europa i els Estats Units, amb més de 10 milions d’unitats venudes els últims dos anys. “Estem encantats de col·laborar amb Merge Games per portar els estimats personatges de Bebés Llorones a la vida en el seu primer videojoc, completant el pont entre les joguines i el ‘gaming'”, detalla l’empresa a les seves xarxes.

El videojoc, disponible per a PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 i 5, així com per a Xbox Series X|S, convida els més petits a unir-se a Lady, Coney, Dreamy i els seus amics en una aventura nova, mentre participen en un torneig amb diversos mons inspirats en la sèrie Bebés Llorones. Des del passat divendres està disponible en plataformes digitals, mentre que a les botigues físiques hi arribarà el pròxim dia 29.

La marca Bebés Llorones Lágrimas Mágicas ha estat una de les pioneres en la creació d’un univers de contingut que acompanyi els infants en l’extensió de la seva experiència de joc. L’ecosistema de contingut de Bebés Llorones compta amb una app per a mòbils, música, audiollibres i una sèrie animada que ja estrenat ja la seva sisena temporada i que acumula més de 5.200 milions de visualitzacions a YouTube, Netflix, Amazon Prime i altres emissores i plataformes d'”streaming”.

“Per a nosaltres, el següent pas natural amb la marca era oferir als fans de Bebés Llorones un univers on els permetéssim gaudir de l’experiència de ser part de la història. ‘Bebés Llorones Lágrimas Mágicas: el gran juego’ els permet sentir-se com un personatge més de Bebés Llorones que participa de manera activa en les seves aventures”, explica la directora de contingut d’IMC Toys i entreteniment Marta Mirallas, en un comunicat compartit per la plataforma multisectorial d’informació especialitzada per a empreses i professionals Interempresas.

IMC Toys amplia l’univers dels Bebés Llorones amb un videojoc
To Top