Diners

Circutor i Movento s’alien per promoure la mobilitat elèctrica

Les dues companyies vallesanes firmen un acord de col·laboració per oferir assessorament i la instal·lació i activació de punts de recàrrega als compradors de vehicles elèctrics i híbrids endollables

Movento, la divisió de mobilitat privada del grup vallesà Moventia, oferirà una proposta completa als compradors de vehicles elèctrics i híbrids endollables, des de la compra fins a la instal·lació i activació d’un punt de càrrega, contemplant també l’assessorament en la gestió de la tramitació d’ajudes del Pla Moves III. L’empresa amb seu a Sant Cugat s’ha aliat amb Circutor, especialitzada en el desenvolupament de solucions integrals per a l’eficiència energètica, per oferir els serveis d’aquesta altra companyia vallesana als seus clients.

En un comunicat conjunt, ambdues empreses expliquen que els clients de Movento podran gaudir d’un servei complet, a mode de projecte claus en mà, des que inicien la compra del vehicle als seus concessionaris fins que els experts de Circutor els assessorin i els socis homologats els instal·lin i posin en funcionament els punts de recàrrega al seu domicili.

L’acord però no només s’adreça a clients particulars que vulguin comprar un vehicle elèctric o híbrid endollable i tenir un carregador a casa sinó també a empreses que comptin amb flota de vehicles i contemplin l’electrificació, estenent així aquesta solució integral a operacions tant B2C com B2B.

“Aquest acord amb Circutor ens permet fer un salt rellevant oferint al client una solució completa: vehicle, carregador i instal·lació, sumada al finançament i a l’assegurança, amb l’objectiu de facilitar que els clients puguin adoptar el model elèctric d’una forma cada vegada més senzilla. Estem convençuts que aquesta aliança permetrà a Movento continuar avançant per a ser un referent també en l’àmbit de la mobilitat elèctrica”, exposa Miquel Martí Pierre, CEO de Movento, que assegura ser una companyia compromesa amb el desenvolupament de l’electrificació i mobilitat sostenible i explica que continuarà explorant oportunitats de desenvolupament i aliances estratègiques.

“L’acord amb Movento reforça un dels valors i objectius de la nostra empresa: atendre, escoltar i ajudar al client en la necessitat que se li presenti. Aquest és un clar exemple de com, amb aquesta aliança estratègica, facilitem a l’usuari final tot el procés de canvi a un vehicle elèctric, aconseguint que no s’hagi de preocupar de què necessita per a carregar el seu cotxe”, sosté, per la seva banda, Jose Manuel Tirado, director comercial a Espanya i Portugal de Circutor, empresa amb origen a Terrassa i que avui té la seu a Viladecavalls.

To Top