Diners

Talamàs desmenteix que es presenti amb una empresa amb seu a Madrid

L’actual president de la Cambra de Comerç de Terrassa i candidat de La teva Cambra lamenta un ús electoralista de l’ofrena floral de la Diada per part d’Eines de País

Ramon Talamàs, president de la Cambra i candidat a revalidar el càrrec / Nebridi Aróztegui

Kern Pharma té el domicili social a Terrassa“. Així de taxatiu es mostra Ramon Talamàs, actual president de la Cambra de Comerç de Terrassa i que aspira a revalidar el càrrec liderant la candidatura de La teva Cambra, davant la informació publicada per Món Terrassa i que assegura que el candidat “es presenta amb una empresa que va marxar a Madrid per l’1-O”.

L’editora del digital terrassenc, que forma part d’Eines de País –l’altra gran candidatura que es presenta a les eleccions a la Cambra i que pugna també pel lideratge de l’organització–, ha publicat aquest dimarts un article en què sosté que “Indukern/Kern Pharma manté la seu al passeig de la Castellana”. Talamàs, però, surt al pas d’aquesta informació i recorda que la companyia que li dona suport és la farmacèutica Kern Pharma –forma part del grup d’empreses de La teva Cambra amb voluntat de presentar candidatura via compromís d’aportació econòmica– i que aquesta té el domicili social al polígon industrial Colom II de la nostra ciutat. “Que el grup tingui altres empreses, aquí no hi entro. Però Kern Pharma, que és l’empresa que amb fa suport té la seu a Terrassa”, exposa l’actual president de l’entitat i candidat, que, d’altra banda, lamenta un ús electoralista de l’ofrena floral de la Diada a Terrassa per part d’Eines de País.

Talamàs explica que la Cambra de Comerç de Terrassa acostuma a participar d’aquest acte i que ell, com a president, hi ha anat cada any. Enguany, però, no hi podia assistir perquè no era al país per motius personals i comenta que després de consultar-ho a diversos membres del comitè executiu van quedar que el vocal Jordi Roset acompanyaria el gerent de l’entitat a l’ofrena, a la qual al final van acabar participant també Natàlia Cugueró, Miquel Serracanta i Salvador Cot, tots ells membres també del comitè i de la candidatura d’Eines de País.

Talamàs assegura que no té res a objectar sobre la seva participació. Denuncia, però, que en el perfil de Linkedin de la candidatura s’hagi publicat una imatge de l’ofrena sense mencionar que aquesta es va fer en representació de la institució. “Representaven la Cambra, que és qui ha pagat l’ofrena, i el nom de la Cambra no surt per enlloc, com si fos una ofrena feta per ells”, lamenta.

To Top