Diners

DC Fine Chemicals dona 9.000 euros a la Fundación Luzón per a la lluita contra l’ELA

L’empresa del sector químic DC Fine Chemicals, que està construint la seva nova seu a Terrassa, ha donat a la Fundació
Francisco Luzón 9.000 euros per a la lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), malaltia neurodegenerativa que afecta 200.000 persones a nivell global i a 4.000 a Espanya amb una esperança de vida d’entre 3 i 5 anys després del diagnòstic.

“Cada contribució solidària incrementa l’esperança en la lluita contra l’ELA, una malaltia que avui dia no té ni tractament ni cura i que posa fi a la vida de tres malalts al dia”, assenyala Sonia Sánchez de Bernardo, directora general de la Fundación Francisco Luzón, qui recalca que donacions com aquesta “són vitals per continuar avançant en la lluita contra l’ELA”.

“L’aportació de DC Fine Chemicals a la Fundació Francisco Luzón expressa el nostre compromís amb la seva causa: la lluita contra una malaltia amb un impacte profund no sols en els qui la pateixen, sinó també en les famílies i cuidadors”, assenyala Josep Maria Cortés, director general de l’empresa, que es dedica a subministrar productes de química fina. “Ens sentim agraïts per tenir l’oportunitat de col·laborar en la lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA). Esperem enfortir l’avanç en l’àmbit de l’ELA i contribuir positivament a la societat”, afegeix.

DC Fine Chemicals dona 9.000 euros a la Fundación Luzón per a la lluita contra l’ELA
To Top