Diners

Circontrol aposta per la recàrrega domèstica amb excedents solars

L’empresa vallesana llança el seu primer producte que vincula autoconsum i vehicles elèctrics

L’empresa vallesana Circontrol ha llançat al mercat el seu primer producte que vincula l’autoconsum amb els vehicles elèctrics. La companyia amb seu a Viladecavalls ha ideat un dispositiu, anomenat Genione One, que s’ofereix com a complement a l’eHome Link, un dels principals carregadors domèstics de la companyia i que permet destinar els excedents solars d’una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic a la càrrega de vehicles elèctrics. A més, expliquen que permet la càrrega simultània de dos vehicles, “un factor que diferencia la solució de Circontrol de la d’altres marques i que serà clau amb la implantació definitiva de la mobilitat elèctrica”.

El dispositiu ofereix tres modes de càrrega: un que carrega només amb excedents solars, un segon que combina l’energia solar i la que prové de la xarxa i un tercer que es pot activar manualment quan es necessiti accelerar la recàrrega i utilitzar tota la potència de llar . També inclou un sistema per programar la potència contractada de la instal·lació per cada tram horari, per ajustar el nivell de càrrega del vehicle en funció del consum de l’habitatge.

Segons indica Eloi Bellart, “product manager” de l’equip, “es tracta d’un producte que permetrà esprémer al màxim la instal·lació fotovoltaica”.

Circontrol aposta per la recàrrega domèstica amb excedents solars
To Top