Diners

Torrella monitora un nou centre logístic a Tarragona

Empresa La companyia terrassenca s’encarrega de revisar el projecte per preveure possibles desviacions durant l’execució de l’obra i evitar així l’augment de costos o terminis

El projecte del centre logístic a la Bisbal del Penedès

L’empresa terrassenca Torrella Ingeniería-Arquitectura s’encarregarà de fer el “project monitoring” del projecte Panattoni Park Tarragona, que està situat a la Bisbal del Penedès.

La companyia egarenca explica que mitjançant el “project monitoring” es garanteix que el projecte s’està fent correctament. “El seu gran valor és l’anticipació i prevenció de possibles desviacions durant l’execució de l’obra evitant l’augment de costos o terminis”.

D’aquesta manera, es tracta d’una eina “molt útil” per tenir sota control els riscos. Per aquest motiu, està cada vegada més present en l’execució de tota mena d’obres i projectes industrials.

Panattoni Park Tarragona es convertirà en el parc logístic per llogar més gran de Catalunya, amb una capacitat de fins a 140.000 metres quadrats. El parc compta amb un edifici més avançat, el magatzem B, que té una capacitat de 66.430,17 metres quadrats, que podria allotjar quatre inquilins. També hi haurà un altre magatzem amb una capacitat de 39.335 metres quadrats i fins a quatre inquilins, que estarà disponible el setembre.

Membre de CLÚSIC

D’altra banda, Torrella Enginyeria-Arquitectura és el nou membre associat del Clúster de Seguretat Contra Incendis de Catalunya (CLÚSIC). Es tracta d’una entitat oberta que integra empreses representatives de tota la cadena de valor de la seguretat contra incendis de Catalunya.
“Amb l’entrada de Torrella en aquest organisme, s’enforteix la visió transversal d’aquesta organització que aglutina a destacades empreses per garantir la seguretat en cas d’incendi”, apunten des del clúster.

Com a associada, l’empresa terrassenca pretén “aportar solucions innovadores i promoure bones pràctiques en tots els aspectes relacionats amb la prevenció i resposta en situacions d’emergència”.

To Top