Diners

Fluidra tindrà nova nau logística a Sant Feliu de Buixalleu

La companyia vallesana espera que les obres acabin al març i poder començar a operar-hi l’abril de 2024.

La multinacional vallesana Fluidra, companyia d’equipament i de solucions connectades per a piscines i “wellness” amb seu a Sant Cugat del Vallès, ha iniciat la construcció d’una nova nau logística a Sant Feliu de Buixalleu. La companyia espera que les obres acabin al març i poder començar a operar-hi l’abril de 2024.

El desenvolupament de la nau permetrà a l’empresa centralitzar l’estoc i millorar els serveis de lliurament dels productes a causa de l’alta demanda en els mercats del Sud d’Europa.

La multinacional assegura que la nau està dissenyada per complir amb els més alts estàndards de qualitat, de seguretat i sostenibilitat, a l’espera d’obtenir la qualificació BREEAM. Una vegada que sigui completada, serà possible dur a terme activitats incloses sota la regulació Seveso, que certifica que la instal·lació ha assolit els permisos necessaris per a emmagatzemar producte químic.

Dins de la seva estratègia, Fluidra comptarà amb dues naus a Sant Feliu de Buixalleu, localitzades en un enclavament estratègic prop de l’autopista AP-7, amb 8.000 metres quadrats i 16.000 metres quadrats respectivament. Totes dues seran autosuficients en termes d’energia, amb 181 panells fotovoltaics amb una potència de 99,87 kwp.

To Top