Diners

Druni reactiva l’antic local d’H&M a Terrassa

L’empresa valenciana del sector de la perfumeria començarà aviat les obres de remodelació per obrir-hi un nou establiment

Llum a l’interior del local del carrer Major, aquest dimarts al matí / nebridi aróztegui

Llums oberts i persiana a mitjana alçada. Aquest era l’aspecte que presentava aquest dimarts al matí el local comercial dels números 3-5 del carrer Major de Terrassa, molt proper a la Plaça Vella. El cèntric edifici, que fins a finals de gener de l’any passat acollia una botiga de roba, serà aviat una gran perfumeria. Com ja va avançar en el seu moment aquest diari, Druni, empresa valenciana del sector, hi obrirà un nou establiment.

Segons fonts consultades per Diari de Terrassa, la companyia ha estat pagant-ne el lloguer des de fa més d’un any, però les obres de remodelació no començaran fins ara.

El local fa molts mesos que no té vida. Va quedar buit a finals del mes de març del 2022. La cadena de moda sueca H&M, que hi havia obert botiga l’any 2003, va plegar el 31 de gener de l’any passat. Tenia contracte fins al 31 de març i en aquest període de temps va dur a terme les tasques de desmuntatge i va acabar d’endur-se tot el que els quedava. La propietat de l’immoble ja tenia aleshores el relleu assegurat. Ja havia arribat a un acord amb el nou llogater, Druni, que hi obrirà una “flagship store” o botiga bandera, és a dir, un gran establiment ensenya de la marca.

El local en qüestió també va seu del Banco Hispanoamericano i compta, a la paret del fons, amb un mosaic ceràmic obra del pintor terrassenc i gran artista del mosaic Santiago Padrós anomenat “Mural de les monedes”, datat de 1970 i que H&M mantenia a la zona d’emprovadors. Caldrà veure com l’integra ara el nou llogater a la botiga.

/ Nebridi Aróztegui

El local disposa d’uns 1.300 metres quadrats (soterrani, baixos i primer pis), dels quals fins ara 800 es dedicaven a superfície de venda. Druni hi podria oferir altres serveis a més de la venda de productes de perfumeria, maquillatge, cosmètica i parafarmàcia, apunten fonts consultades per Diari de Terrassa.

El grup valencià té més de 300 botigues i més de 2.000 treballadors arreu de l’Estat.

A Terrassa té actualment tres botigues a la nostra ciutat, dues d’elles al centre. Una és de la mateixa marca Druni i està situada al carrer Cremat, mentre que al mateix carrer Major, a escassos metres d’on l’empresa del sector dels perfums i la cosmètica obrirà el nou establiment, hi ha una botiga d’Atalaya, marca que també forma part del grup de Druni. El més probable és que totes dues tanquin i es fusionin en aquesta nova tenda de gran format, que podria obrir de cara al setembre (tot i que no es descarta que ho faci abans o després). De fet, segons ha pogut saber aquest rotatiu, l’empresa ja ha donat el preavís que deixarà el local del carrer Cremat.

L’altra botiga del grup a Terrassa és també de la marca Atalaya i està situada a la rambla de Francesc Macià. Caldrà veure què passa amb aquesta: si pel fet d’estar en un altre barri allunyat del Centre, Sant Pere Nord, el grup decideix mantenir-la o si, per contra, i tenint en compte l’envergadura del nou establiment del carrer Major, també n’abaixa definitivament la persiana.

To Top