Diners

Les vendes netes de Boehringer Ingelgheim España creixen un 11,3%

L’any passat la farmacèutica va augmentar un 8,2% la seva inversió en recerca i desenvolupament, fins als 46,1 milions d’euros

L'edifici corporatiu de l'empresa a Sant Cugat

La farmacèutica Boehringer Ingelheim España, amb seu a Sant Cugat del Vallès, va registrar l’any passat un increment de l’11,3% de les vendes netes respecte del 2021. La firma explica en un comunicat que els medicaments de l’àrea de salut humana per al tractament de les malalties cardiovasculars i metabòliques, així com les respiratòries van seguir sent els que més hi van contribuir.

L’empresa assegura que l’any passat va tornar a batre el seu rècord d’inversió en investigació, desenvolupament i innovació (R+D+i), amb una xifra que supera en un 8,2% la del 2021 (42,6 milions d’euros). I és que va invertir-hi 46,1 milions d’euros, el que representa un 9,2% sobre les vendes netes del segment de productes farmacèutics de prescripció.

Des de l’Estat, la companyia va participar l’any passat en 49 assajos clínics internacionals de salut humana i ha invertit 10,1 milions d’euros en desenvolupament clínic internacional, el que suposa un augment del 7,4% respecte de l’any anterior. D’aquests, 16 es troben en fase I (tots ells de l’àrea oncològica) i 25 en fase II (d’immunologia, oncologia, respiratori, salut mental i cardiometabolisme.

La firma també informa que pel que fa a molècules ja comercialitzades, va participar en 15 estudis de productes ja accessibles al mercat i que actualment compta amb un centenar de projectes en totes les fases d’investigació amb l’objectiu que el 75% siguin la primera molècula de la seva classe de principi actiu o en una nova àrea terapèutica.

Les vendes netes de Boehringer Ingelgheim España creixen un 11,3%
To Top