Diners

Boehringer Ingelheim Espanya nomena María Díaz Lorente com a directora mèdica

La doctora María Díaz Lorente és la nova directora mèdica i de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+i) Boehringer Ingelheim Espanya, ha anunciat aquest dimecres la companyia farmacèutica amb seu a Sant Cugat del Vallès.

La seva arribada es produeix després del nomenament del doctor Guillem Bruch com a nou director d’Human Pharma Regions Medicine de Boehringer Ingelheim Global.

Díaz Lorente, que assumeix el càrrec de directora gerent de la Direcció Mèdica i de Recerca i Desenvolupament a Espanya, és, a més, membre del comitè executiu de la companyia. Des de Boehringer Ingelheim Espanya destaquen la seva incorporació amb “l’objectiu d’impulsar la innovació i el desenvolupament de solucions terapèutiques per respondre al propòsit de la companyia de continuar transformant la vida de les generacions presents i futures”.

Díaz Lorente afronta “aquesta aventura a Boehringer Ingelheim d’una manera molt especial, tant en el terreny professional com personal” i, en aquest sentit, l'”il·lusiona moltíssim aquesta nova oportunitat”, on espera aportar tota la seva “experiència”.

To Top