Diners

Manuel Lao entra a Arcano amb el 15% del capital

Nortia disposarà del 15% del capital d’aquesta firma espanyola especialitzada en assessorament financer

L’empresari terrassenc Manuel Lao ha entrat a formar part d’Arcano. Gràcies a aquesta operació, el seu holding inversor, Nortia, disposarà del 15% del capital d’aquesta firma espanyola especialitzada en assessorament financer i en la gestió d’actius a nivell internacional. Tal com informa Servimedia, el desembarcament de Lao permetrà a Arcano disposar d’un nou soci financer de primer nivell que li permetrà impulsar els seus plans de creixement per als anys vinents.

La firma té quatre àrees de negoci: la gestió d’actius alternatius, amb més de 9.100 milions d’euros gestionats des de l’any 2006, la banca d’inversió, el servei d’anàlisi i finalment el servei per crear solucions per al finançament d’actius reals o intangibles a Espanya.

L’empresa de Lao, Nortia Capital, suma a la seva cartera d’inversions aquesta nova participació, que s’afegeix a les que ja té a Merlin Properties. A més, el holding de Lao ha estat molt actiu dins de la indústria de la inversió en els darrers anys, amb aliances com la que va acordar amb el fons ICO Next Tech, Iberdrola i Seava per al rellançament d’Andrómeda, amb Altamar per al projecte Healthcare Activos, amb Key Capital per al fons d’infraestructures sostenibles KC Infra o amb els fundadors d’Amrest per a llançar el fons food tech McWin Food Ecosystem Fund.

To Top