Diners

Les cambres hiperbàriques O2 Life obren les portes a Terrassa

El local obrirà les portes el pròxim 2 de maig i durà a terme una inauguració el 5 de maig a les 17 hores de la tarda

Local de la franquicia O2 Life a Terrassa

Les cambres hiperbàriques O2 Life han arribat a Terrassa de la mà de tres germanes emprenedores, Judit, Raquel i Àgata Garriga i de Santiago Martínez, administrador del local ja ubicat al carrer de Fàtima 27, al Pla del Bonaire de Terrassa.

O2 Life és una companyia especialitzada en tecnologia aplicada a la salut que va néixer a Castellar del Vallès i ara té punts de servei a Sabadell i a Terrassa. El local obrirà les portes el pròxim 2 de maig i durà a terme una inauguració el 5 de maig a les 17 hores de la tarda. L’acte d’obertura serà obert al públic i es preveu l’assistència de l’alcalde de Terrassa i esportistes. Els assistents disposaran de menjar i beguda i podran informar-se sobre el funcionament de l’oxigenació hiperbàrica que fa servir O2 Life. També es preveu que es regalin algunes sessions gratuïtes perquè els terrassencs ho puguin provar.

Local de la franquicia O2 Life a Terrassa

Beneficis de l’oxigenació

“El projecte O2 Life es va dur a terme per treballar en la millora de la salut, tant física com mental”, explica Judit Garriga. “Nosaltres hem obert un local a Terrassa i totes les persones que s’animin a provar-ho podran gaudir dels seus beneficis”, assegura Garriga. L’oxigenació hiperbàrica és una innovadora tecnologia que incrementa exponencialment l’oxigen que arriba a les cèl·lules del cos per obtenir grans beneficis en la salut i l’exercici atlètic. Els seus efectes ajuden a enfortir la capacitat del sistema immune per combatre lesions, ferides i infeccions així estimular el creixement de probiòtics beneficiosos per l’organisme.

Cambra hiperbàrica / O2 Life

“Les cambres hiperbàriques regeneren les cèl·lules de manera més ràpida i efectiva, disminuint dolors, ajudant a la recuperació física i potenciant el col·lagen, de manera que també tenen un efecte rejovenidor”, explica Santiago Martínez. “La franquícia O2 Life ha començat a expandir aquest sistema obrint locals. El de Sabadell és de concepte showroom, però el nostre serà el primer a fer teràpies”, assegura l’administrador del local de Terrassa. Es preveu que l’obertura d’O2 Life a la ciutat tingui un gran impacte en la comunitat local.

Les cambres hiperbàriques O2 Life obren les portes a Terrassa
To Top