Diners

Twistechnology renuncia al Premi Cambra a la Innovació, que serà per a Innovamat

La nova guanyadora té seu a Sant Cugat i crea solucions didàctiques innovadores en l’ensenyament de les matemàtiques

Canvi de guardonats en els reconeixements anuals de la Cambra de Comerç de Terrassa. L’empresa terrassenca Frimal Trading SL – Twistechnology, dedicada al disseny, fabricació i comercialització de maquinària tèxtil, ha renunciat, per voluntat pròpia, al Premi Cambra 2023 a la Innovació. Així ho ha comunicat aquest dimarts la Cambra de Comerç de Terrassa, que ha anunciat com a nova guanyadora la companyia santcugatenca Innovamat Education SL.

Innovamat compta amb un equip de 310 professionals i es dedica a la creació de solucions didàctiques innovadores en l’ensenyament de les matemàtiques. De fet, l’empresa ja ha estat reconeguda per diferents institucions per la seva capacitat innovadora i disruptiva.

Com expressa la mateixa companyia, el seu treball es basa “en metodologies àgils (learn and agile) o, dit d’una altra manera, en el principi d’iteració constant de tots els seus productes, processos i serveis”. Així, Innovamat té establerts diversos equips dedicats a la recerca i innovació, que treballen per crear noves solucions didàctiques innovadores, millorar les existents i analitzar l’efecte que té Innovamat sobre l’aprenentatge en els infants de les matemàtiques.

Actualment, la companyia compta amb dos projectes de doctorat industrial: el primer, amb la Universitat Autònoma de Barcelona, centrat a fer eines de mesura de les oportunitats d’aprenentatge que aporten les seves guies didàctiques. El segon, amb la Universitat Rovira i Virgili, estudia la cognició matemàtica des de models computacionals, per estudiar i conèixer els processos cognitius dels infants amb dificultats d’aprenentatge en matemàtiques.

El Consell Nacional de Professors de Matemàtiques dels Estats Units (NCTM) ha reconegut la proposta educativa d’Innovamat de secundària per ser pionera en l’ús de la narrativa a l’aula. La companyia també ha estat reconeguda per l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya, ACCIÓ, com a una de les deu empreses més disruptives de l’àmbit català, l’any 2022.

Twistechnology renuncia al Premi Cambra a la Innovació, que serà per a Innovamat
To Top