Diners

Manuel Puig serà conseller de Fluidra, que abonarà un dividend de 0,70 euros

El desemborsament total serà de 134 milions i es farà en dos pagaments, el 5 de juliol i el 5 de desembre

El vicepresident de la multinacional de fragàncies i bellesa Puig, Manuel Puig Rocha, serà conseller dominical de Fluidra, companyia d’equipament i de solucions connectades per a piscines i “wellness”amb seu a Sant Cugat del Vallès, que abonarà un dividend de 0,70 euros a càrrec de reserves. Així ho ha acordat proposar el consell d’administració a la junta general d’accionistes de la companyia que se celebrarà el proper 10 de maig, ha informat Fluidra en un comunicat.

En aquesta junta se sotmetrà a votació l’elecció d’Aedhmar Hynes com a consellera independent de la societat i de Manuel Puig Rocha, que ostenta un 5 % de Fluidra, com a conseller dominical. Així, la companyia vallesana ampliarà el nombre de consellers de la societat a 13, davant dels 12 actuals, una mesura que “pretén aconseguir una major pluralitat de perspectives i interessos representats, alhora que es permet la representació d’altres accionistes significatius en el si del consell”.

Aedhmar Hynes ha desenvolupat la seva carrera professional a la indústria de la comunicació i el màrqueting durant més de tres dècades, i actualment és membre del consell d’administració d’IP Group i Jackson Family Wines. Per la seva banda, Manuel Puig Rocha ha ocupat diferents càrrecs executius a Puig durant més de 35 anys i des del 2007 és vicepresident de la multinacional, i també és membre de consells de companyies com Isdin, Flamagas o Racc. També es proposa a la junta la reelecció de Jorge Valentín Constans Fernández com a conseller independent.

Pel que fa al dividend proposat de 0,70 euros a càrrec de reserves, implicarà un desemborsament total de 134 milions si així ho aprova la junta, implicant un 50% de ràtio dividend-benefici (“payout”) del beneficio de caixa net del 2022. D’aquesta manera, Fluidra faria un primer pagament de 0,35 euros per acció el 5 de juliol i un altre de 0,35 euros el 5 de desembre del 2023.

“Els fonaments del nostre negoci continuen sent sòlids. Fluidra és un líder global amb un negoci estructuralment més fort amb capacitat per generar caixa. Hem ampliat la nostra cartera de productes a Amèrica del Nord, expandit la nostra xarxa de distribució a Europa i millorat la nostra oferta de piscina comercial. A més, estem treballant per a convertir-nos en una organització més eficaç i eficient per a servir millor als nostres clients i estem ben posicionats per a continuar liderant el mercat de piscina i ‘wellness’”, diu Eloi Plans, president executiu de Fluidra.

Manuel Puig serà conseller de Fluidra, que abonarà un dividend de 0,70 euros
To Top