Diners

Premien l’últim ingredient actiu de Vytrus Biotech

Els guardons internacionals BSB reconeixen Photobiome com a actiu cosmètic més innovador

Photobiome, un ingredient actiu de Vytrus Biotech 100% natural i pensat per ajudar la microbiota de la pell a fotoprotegir-se i lluitar contra el fotoenvelliment, ha estat reconegut pels premis internacionals BSB Innovation Awards. El producte de l’empresa terrassenca ha quedat en primera posició en la categoria d’actius de cosmètica. BSB l’ha premiat com el més innovador.

“Guanyar el premi BSB és un gran honor per a nosaltres i reforça la nostra creença en la importància de crear una indústria cosmètica conscient. Estem molt agraïts a l’organització BSB per reconèixer les nostres contribucions a la cosmètica”, indiquen des de Vytrus Biotech, que ja havia rebut anteriorment algun altre reconeixement en aquests mateixos premis. “Continuarem impulsant els límits de la cosmètica a través de la biotecnologia i desenvolupant solucions innovadores que beneficiïn tant els nostres clients com el medi ambient”, afegeixen des de la companyia egarenca.

Photobiome s’elabora a partir d’un compost de cultius de cèl·lules mare de granada i cotó i pot tenir aplicacions en productes per tenir cura de les arrugues, en formulacions antioxidants preventives i de tractament, formulacions per millorar la fermesa i elasticitat de la pell i productes solars preventius i reparadors.

Premien l’últim ingredient actiu de Vytrus Biotech
To Top