Diners

Vytrus llança un nou actiu per a la fotoprotecció que ja opta a dos premis

La biotecnològica de Terrassa continua ampliant la seva cartera de productes

La biotecnològica terrassenca Vytrus Biotech continua ampliant la seva cartera de productes. La companyia, especialitzada en ingredients actius derivats de cèl·lules mare vegetals per a la indústria cosmètica i dermatològica, ha anunciat el seu primer llançament de l’any: Photobiome, un ingredient actiu 100% natural pensat per ajudar la microbiota de la pell a fotoprotegir-se i lluitar contra el fotoenvelliment de la pell que ja ha estat nominat a diversos premis.

Segons explica la firma, el seu nou llançament obre la porta a una nova categoria d’antioxidants microbians a través de la protecció i nutrició bacteriana, modulant l’alliberament de les seves pròpies molècules naturals de fotodefensa per millorar els signes del procés de fotoenvelliment de la pell.

Photobiome s’elabora a partir d’un compost de cultius de cèl·lules mare de granada i cotó i pot tenir aplicacions en productes per tenir cura de les arrugues, en formulacions antioxidants preventives i de tractament, formulacions per millorar la fermesa i elasticitat de la pell i productes solars preventius i reparadors.

És un dels deu finalistes en la categoria d’ingredient actiu dels Innovation Zone Best Ingredient Awards, organitzats per la fira in-cosmetics Global. També està nominat als premis internacionals BSB en la categoria d’actius. En tots dos casos sabrà si guanya el pròxim 28 de març.

Vytrus llança un nou actiu per a la fotoprotecció que ja opta a dos premis
To Top