Diners

Premien un còctel comestible comercialitzat per Sanmy

L’empresa de refrescos de Terrassa Sanmy ha estat guardonada aquest dimarts a la nit en els Horeca New Business Models Awards 2023, organitzats per la fira Horeca Professional Expo, un dels majors esdeveniments d’innovació en el món de l’hostaleria. La companyia amb seu a la carretera de Castellar ha guanyat el premi en la categoria d’innovació de producte per un còctel comestible en forma d’ossets de gominola amb alcohol.

L’entrega del premi

El producte premiat no forma part d’una marca pròpia de la companyia terrassenca sinó de la marca Ositos, que va llançar el producte fa unes setmanes a través de Sanmy, que actua com a distribuïdor. Aquests ossets de gominola guardonats han estat inventats per un grup de joves després de dos anys de desenvolupament i suport de la Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatea i es presenten com un producte innovador pel fet de crear una categoria de producte nova: els còctels comestibles.

De fet, aquest punt d’innovació és el que els ha fet valedors del premi dels Horeca New Business Models Awards, destinats a reconèixer el treball, el lideratge i la transformació d’aquelles empreses que aposten per la innovació en el sector horeca (hotels, restaurants i càterings) enfocant-se en les àrees de model de negoci, nous productes, equips, gestió de la comunicació, processos operatius, màrqueting o experiència de client.

Ositos està pensat com un “snack” per a adults amb un contingut alcohòlic del 15% i s’ofereix en diversos sabors. Els seus impulsors expliquen que hi ha diverses formes de gaudir-ne: es poden prendre sols o com a part de la decoració d’un còctel convencional.

Sanmy participa entre aquest dilluns i dimecres a la fira Horeca Professional Expo, que se celebra a Ifema, a Madrid, i en el marc de la qual ha rebut el premi.

To Top