Hotel Don Cándido
Diners

Poc impacte del Mobile World Congress als hotels de Terrassa

Els allotjaments de la ciutat preveuen xifres d’ocupació similars a les de les últimes setmanes

Els hotels de Barcelona tornaran a tenir alguna nit de plena ocupació durant els dies centrals del Mobile World Congress (MWC), que se celebra aquesta setmana a la ciutat, tot i que encara no s’assoliran les xifres prepandèmia, ja que només hi haurà una recuperació parcial dels congressistes asiàtics.

Al Vallès Occidental, el congrés també hi acostuma a tenir impacte, tot i que aquest sol ser major a Sabadell que no pas a Terrassa.

Hotel Don Cándido

L’hotel Don Cándido / Arxiu

Enguany, els dos hotels amb què compta actualment la nostra ciutat presenten bones dades d’ocupació, però les seves respectives direccions coincideixen a explicar que no preveuen un repunt en comparació amb les últimes setmanes.
“Quan els hotels de Barcelona comencen a omplir-se i a pujar de preu, la gent mira fora de Barcelona. Ens beneficiarem d’alguna manera o altra, però no preveiem un gran impacte”, comenta Xavier Díaz, director de l’Hotel Don Cándido.

“No hem detectat cap assistent al Mobile ni tampoc turistes, però sí que tenim directius i treballadors d’algunes empreses que tenen visites a Barcelona i que normalment s’allotgen a la capital i a causa dels preus han decidit venir cap aquí”, destaca Díaz.

En aquest establiment aquest dilluns al migdia tenien una previsió d’ocupació d’un 85%, “però ens estan entrant reserves d’última hora i és possible que aquest percentatge acabi augmentant”, explicava Díaz, que detallava que per a dimarts i dimecres ho tenen gairebé tot ple i per a dijous la previsió està en un 75% d’ocupació. “Són xifres similars a les de les últimes setmanes”, clarificava, però.

L’hotel Petit Luxe / Nebridi Aróztegui

“Pot ser que tinguem algun assistent al Mobile, però no ho sabem perquè no ho preguntem als clients”, exposa, per la seva banda, Carla Domènech, directora de Petit Luxe, que tot i no saber-ho del cert, creu que alguns dels seus hostes són “gent que volia anar a Barcelona i no ha trobat lloc allà”.

Als apartaments d’aquesta empresa terrassenca tenen prevista una ocupació d’un 75% per aquesta setmana i a l’hotel, d’un 70%, unes xifres que no difereixen gaire respecte de les dels últims dies, indica Domènech.

VÍDEOS | Petit Luxe inaugura el seu hotel al centre de Terrassa

Poc impacte del Mobile World Congress als hotels de Terrassa
To Top