Diners

La farmacèutica Boehringer Ingelheim s’incorpora a Tech Barcelona

L’acord acord permetrà una major implicació de la companyia en el desenvolupament de l’ecosistema d’innovació en salut i ciències de la vida de Barcelona

Esther Donado, Medical Transformation & Innovation Lead a Boehringer Ingelheim Espanya; i Miquel Martí, CEO de Tech Barcelona / Daniel Aznar

La companyia farmacèutica Boehringer Ingelheim Espanya, amb seu a Sant Cugat del Vallès, s’ha incorporat com a soci corporatiu de Tech Barcelona, associació que treballa per l’impuls de l’ecosistema digital i tecnològic de Barcelona.

En un comunicat, l’entitat ha assegurat que aquest acord permetrà una major implicació de la companyia en el desenvolupament de l’ecosistema d’innovació en salut i ciències de la vida de Barcelona. A més, l’acord reforça l’estratègia de l’associació per connectar tots els agents implicats en la cadena de valor del sector salut per resoldre necessitats detectades a través de la tecnologia.

En aquest sentit, Tech Barcelona té previst engegar Pier07, “un hub de referència en innovació empresarial del sector de la salut i ciències de la vida”, que se situarà a la Via Laietana, 26, a la capital catalana, i vol albergar “start-ups”, empreses farmacèutiques, institucions, universitats, centres d’investigació i sistema públic de salut.

En l’últim any, Boehringer Ingelheim ha invertit 13 milions d’euros en projectes tecnològics.

Per a Esther Donado, Medical Transformation & Innovation Lead a Boehringer Ingelheim Espamya, “signar aquest acord amb Tech Barcelona permet a Boehringer Ingelheim incorporar-nos a l’ecosistema d’innovació barceloní, connectar amb figures clau com les companyies tecnològiques i start-ups, i contribuir a l’evolució del món sanitari”.

Per part seva, Miquel Martí, CEO de Tech Barcelona, assegura que “la incorporació de Boehringer Ingelheim com a soci corporatiu reafirma la implicació de grans companyies farmacèutiques en l’ecosistema de salut de Barcelona”.

To Top