Diners

Una patent a escala mundial

Vytrus Biotech obté l’aprovació per a la seva primera patent per a la prevenció i tractament de la caiguda capil·lar

La prevenció i tractament de la caiguda del cabell ho centra tot

L’empresa establerta a Terrassa, Vytrus Biotech, ha aconseguit l’aprovació de la seva primera patent per a la prevenció i tractament de la caiguda capil·lar a Europa, els Estats Units i el Japó. Especialitzada en ingredients actius derivats de cèl·lules mare vegetals per a la indústria cosmètica, aquesta companyia amb seu a la ciutat egarenca va presentar aquesta sol·licitud a les Oficines de Patents d’Europa, dels Estats Units i del Japó i, després de la seva aprovació, s’ha enregistrat sota el nom “Peptides and pharmaceutical, nutraceutical or veterinary compositions for hair loss prevention and/or treatment”.

L’aprovació d’aquesta triple patent, per a la companyia amb seu a Terrassa, suposa un reconeixement internacional de la singularitat de la tecnologia de fraccions fito-peptídiques.

Vytrus Biotech, l’ha desenvolupat amb molt d’èxit, posicionant-se com una de les companyies més sòlides en el mercat d’aquest sector de la cosmètica.

Tot plegat representa, per a aquesta empresa, una fita que reafirma la seva garantia, solidesa i confiança enfront dels seus clients, distribuïdors, accionistes i col·laboradors. Vytrus Biotech, amb aquestes patents, continuarà incrementant la seva presència.

Aquesta patent, en el camp de la prevenció i el tractament de la caiguda del cabell, s’emmarca dins de la plataforma biotecnològica propietat de la firma denominada Phyto-Peptidic Fractions (Fraccions Fito-Peptídiques), la primera generació de pèptids vegetals genuïns, i que va significar un descobriment revolucionari.

A través d’aquesta plataforma, Vytrus Biotech ha desenvolupat diversos principis actius a partir de cèl·lules mare vegetals per a aplicacions en la cura de la pell i el cabell.

Innovacions cosmètiques

La patent ocupa l’activitat de Capilia Longa, una de les seves innovacions cosmètiques. Es tracta d’un actiu 100% natural, a partir de cèl·lules mare de cúrcuma, reconegut amb el reconeixement “Beauty Industry Awards”, que reactiva el creixement del cabell, el nodreix i, a més, regenera el fol·licle pilós en un enfocament global basat en la naturalesa i una biotecnologia sostenible i eficient.

Aquest actiu es pot aplicar a diferents productes per a la prevenció i reducció de la caiguda del cabell, per al creixement de pestanyes i celles, per al creixement de la barba i, fins i tot, per a estimular el creixement, la redensificació del cabell i per enfortir el cabell. Gràcies als seus ingredients, a més, també és un bon complement per retardar la caiguda del cabell.

Una empresa reconeguda mundialment

La tecnologia de cultiu de cèl·lules mare vegetals, per al desenvolupament, la producció i la comercialització d’ingredients actius d’alt valor afegit en el sector cosmètic és el conjunt d’activitats en els quals treballa l’empresa establerta a Terrassa. Vytrus Biotech ha estat reconeguda a escala internacional i un dels seus productes, l’actiu Elaya Renova, ha rebut aquest passat any 2022 el premi com a “Millor ingredient cosmètic del món”, en els guardons que s’atorguen en la in-Cosmetics Latin America. La seva empremta és força notòria en tot el planeta i, en l’actualitat, serveix a més de cinquanta països dels cinc continents, a través d’una sèrie de distribuïdors. En el mercat compta amb tretze ingredients cosmètics. La companyia es va fundar l’any 2009 i, des de llavors, ha crescut notablement.

To Top