Diners

Seminari en línia sobre el relleu generacional a empreses familiars

Tindrà lloc el dimarts 17 de gener, amb el títol “Joves i empresa familiar: el camí del relleu generacional”

Des del Servei de Promoció Industrial de l’Ajuntament de Terrassa, s’ha organitzat un webinar (seminari en línia) formativa de caràcter gratuït, de cara al pròxim dia 17 de gener, amb el títol “Joves i empresa familiar: el camí del relleu generacional”. Començarà a les 9.30 hores i finalitzarà a les 11 hores i serà a càrrec de Ricard Agustín de Business Family Solutions.

L’objectiu d’aquesta activitat és com ha d’afrontar la generació que dirigeix el negoci el fet de començar a preparar el camí als fills o nebots per a la seva integració al negoci, de manera que es mantingui la motivació i el compromís amb el projecte i se n’asseguri la continuïtat.

Els continguts a tractar són com preparar l’entrada de la següent generació a l’empresa familiar, com a treballadors, futurs gerents, membres dels òrgans de govern o com a accionistes responsables, saber dissenyar un pla de formació per a la següent generació i definir les diferents vies per involucrar-los en el negoci i la manera de transmetre els valors de família i empresa i fer de mentor dels successors, separant el rol de cap del rol de familiar.

Alguns aspectes que també es dilucidaran són com fomentar la motivació i el compromís de la següent generació i despertar l’esperit emprenedor, el pla de successió: relleu generacional i protocol familiar, les diferències entre la posició de familiar, treballador, o accionista o com evitar els grans errors que es cometen amb assiduïtat, entre altres.

To Top