Diners

Fluidra compra el grup alemany Meranus

L’operació s’ha tancat per 30 milions d’euros

La companyia d’equipament i de solucions connectades per a piscines i “wellness” Fluidra, amb seu a Sant Cugat del Vallès, ha tancat un acord per comprar el 100% del grup alemany Meranus, dedicat a l’equipament de piscines, per uns 30 milions d’euros lliures de deute net.

Segons ha informat la companyia vallesana, el grup, que està format per Meranus Haan GmbH, Meranus Lauchhammer GmbH i Aquacontrol GmbH, té previst tancar aquest any amb uns ingressos de més de 25 milions d’euros.

Aquesta operació permetrà a Fluidra millorar la seva posició al mercat alemany i oferir una cartera de productes més completa a una base de clients més àmplia.

“El fet que el grup Meranus treballi braç a braç amb les marques ja existents de Fluidra ens permet reforçar la nostra estratègia multiproducte i donar un impuls a la infraestructura de distribució que ja teníem a Alemanya”,  destaca el director general d’EMEA (Europa, Orient Mitjà i Àfrica) a Fluidra, Carlos Franquesa, que espera que l’operació generi “sinergies significatives”.

“Estem entusiasmats d’unir-nos a un líder global en la indústria de piscines i wellness. Continuarem esforçant-nos com sempre per millorar el servei que oferim als nostres clients”, asseguren, per la seva banda, Anje Janke i Angelika Kitzing, directius del grup Meranus.

L’operació està subjecta a l’aprovació de les autoritats de competència i a d’altres condicions de tancament habituals i es preveu la seva finalització per al primer trimestre del 2023.

Fluidra compra el grup alemany Meranus
To Top