Diners

La Sirena nomena nou director general a Xavier Lafitte

El directiu tindrà l’encàrrec de continuar el pla estratègic de creixement i expansió

La cadena d’aliments congelats La Sirena, originària de Terrassa i amb seu actualment a Viladecavalls, ha nomenat Xavier Lafitte nou director general de la companyia en substitució de Jorge Benlloch, que deixa el seu càrrec després de quatre anys i de dissenyar el pla estratègic d’expansió i creixement.

Lafitte s’incorpora a La Sirena procedent d’Audax Renovables, dedicada a la producció i comercialització d’energia elèctrica i gas, d’on n’era el director comercial corporatiu. L’empresa de congelats, controlada per l’empresari José Elías, ha informat en un comunicat que Lafitte compta amb una dilatada carrera. Anteriorment, havia ocupat diversos càrrecs directius a Aspy Prevenció, Bankinter, Caixa Manresa i Bankia. Segons la companyia vallesana, el nou director general continuarà el pla estratègic de creixement i expansió i que preveu que aquest any acabi amb l’obertura de 20 nous establiments.

Amb els nous projectes al llarg dels propers mesos, la companyia espera arribar al voltant de 280 locals repartits pet tot l’Estat. En l’actualitat, compta amb una xarxa de 275 botigues i amb més de 1.200 treballadors i està consolidada com a marca referent en el mercat de distribució alimentària.

To Top