imc toys bebés llorones lágrimas mágicas
Diners

Bebés Llorones, un èxit que traspassa fronteres

L’empresa de Terrassa IMC Toys signa acords amb tres socis de llicència a Amèrica per crear productes relacionats amb la seva marca insígnia

Bebés Llorones és la marca insígnia de l’empresa de joguines

L’empresa terrassenca IMC Toys continua triomfant més enllà de l’Estat i, en aquest cas, més enllà d’Europa. La firma del sector de la joguina creua l’oceà per seguir estenent l’univers de les seves nines més famoses, els Bebés Llorones.

I és que la companyia egarenca ha anunciat que aquesta tardor ampliaran la línia Bebés Llorones Lágrimas Mágicas, personatges que formen part de la marca Bebés Llorones, a noves categories amb un programa de llicències nord-americà.

“Els fans dels Bebés Llorones Lágrimas Mágicas podran interactuar amb els nostres personatges de noves maneres, des de roba de dormir fins a publicacions, art, treballs manuals i molt més”, expliquen des d’IMC Toys.

L’empresa terrassenca ha signat acords de llicències amb tres socis per crear productes en les categories editorial, arts i treballs manuals, roba de dia, roba de nit, banyadors i equipatge. Així, l’editorial nord-americana de llibres infantils Bendon donarà vida als personatges dins de múltiples llibres d’activitats, contes i conjunts d’activitats d’art i treballs manuals. Per la seva banda, Happy Threads, dissenyador, fabricant i distribuïdor de roba per a nens amb seu a la ciutat de Nova York, crearà una gamma completa de roba de dia que inclou vestits, càrdigans, jaquetes, jerseis i molt més. A més, a l’oferta de roba se sumarà Intimo, que produirà pijames, roba de bany, motxilles, bosses, bosses de dinar i estoigs amb llicència.

“Estem més que encantats de treballar amb els nostres nous socis de llicència per donar vida als productes Bebés Llorones Lágrimas Mágicas en noves categories”, diu Micheal Pisors, cap de màrqueting d’IMC Toys a l’Amèrica del Nord. “A nivell mundial, tenim un extens negoci amb llicència amb 65 llicenciataris en 40 regions i hem introduït més de 500 productes durant els últims anys. No puc esperar a veure la resposta dels nostres fans a mesura que ens expandim a aquest mercat”, afegeix.

Les BFF, les més venudes a l’Estat

Els nous acords de llicència d’IMC Toys a l’Amèrica del Nord, coincideixen amb una altra bona notícia per a l’empresa terrassenca. I és que un dels seus últims llançaments al mercat, les nines BFF (Best Friends Forever), van ser la joguina més venuda a Espanya el passat juliol, sumant dos mesos consecutius com el joguet número u a nivell estatal.

Les nines BBF formen part també de l’exitosa marca d’IMC Toys Bebés Llorones. De fet, són els mateixos personatges, però en un univers adolescent.

Les BFF són nines que han crescut i tenen ara 13 anys. A diferència dels seus predecessors, els Bebés Llorones, estan dirigides a infants lleugerament més grans, entrant així en la categoria de joguines “fashion dolls”.

Aquestes joguines seran unes de les que promocionarà la companyia a finals d’aquest mes a la fira Brand Licencing Europe 2022, que se celebrarà del 20 al 22 de setembre a Londres i on IMC Toys presentarà ofertes de llicència per a diversos productes.

Bebés Llorones, un èxit que traspassa fronteres
To Top