Diners

Les nines BFF, nou èxit de vendes d’IMC Toys

La companyia terrassenca ha convertit el seu últim llançament en la joguina més venuda a nivell estatal en el seu primer mes al mercat

Les BFF d’IMC Toys formen part de la reconeguda marca Bebés Llorones

IMC Toys, empresa terrassenca del sector de la joguina, continua sumant èxits. Les nines BFF (Best Friends Forever), que van sortir al mercat el passat mes de juny, s’han convertit en la joguina més venuda a nivell estatal en el seu mes de llançament.

Així ho ha anunciat la firma local, que destaca aquesta joguina com un projecte únic per l’enginyeria de producte, però també pel seu ecosistema de continguts digitals, que inclou per primera vegada un avatar 3D amb intel·ligència emocional.

Les nines BBF formen part de l’exitosa marca d’IMC Toys Bebés Llorones, fenomen número u de vendes a Espanya i Itàlia. De fet, són els mateixos personatges, però en un univers adolescent.

Les BFF són nines que han crescut i tenen ara 13 anys. A diferència dels seus predecessors, els Bebés Llorones (es van llançar al mercat el 2016, fa tres anys consecutius que són la joguina més venuda a Espanya i aquest últim any també ho han estat a Itàlia), estan dirigides a infants lleugerament més grans, entrant així en la categoria de joguines “fashion dolls”.

L’univers de les BFF està format per sis nines diferents que venen acompanyades d’un ecosistema de contingut digital que incorpora una sèrie de dibuixos animats (seguint la línia de la sèrie Bebés Llorones Lágrimas Mágicas) en què els personatges es retroben al cap d’uns anys en un campus de talents i es converteixen en millors amigues. D’aquí, el nom de les joguines: Best Friends Forever (BFF).

La sèrie s’emet al canal de YouTube d’IMC Toys Kitoons, que ja compta a Espanya amb 3,42 milions de subscriptors i més de 2,3 bilions de visualitzacions, i en la seva plataforma d’“streaming” del mateix nom. A més, els fans de les BFF poden trobar contingut als canals de Tik Tok i Instagram de Kitoons.

Primers passos en el metavers

Amb aquesta nova joguina, la firma IMC Toys fa els primers passos en el metavers amb la creació d’un avatar 3D de la nina BFF Jenna, un dels personatges principals de la sèrie, que, segons expliquen des de l’empresa terrassenca, pot interactuar de manera molt real a través de la intel·ligència artificial amb els nens a través de xarxes socials com Tik Tok i Instagram, en punts de venda i fins i tot a través d’un codi QR incorporat a les caixes de les nines.

L’avatar, que compta amb veu i gestos facials, està disponible en quatre idiomes (espanyol, francès, anglès i italià) i va aprenent a mesura que interactua amb els nens donant respostes més ajustades als seus interessos i personalitats. Utilitza un motor d’intel·ligència emocional que li permet interpretar el diàleg amb el nen i decidir per si mateix i de manera autònoma quina expressió facial ha d’aplicar i quina resposta s’adapta millor a la conversa que està tenint en temps real.

Les nines BFF, nou èxit de vendes d’IMC Toys
To Top